Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας : Πρόκριση με ανατροπή στην παράταση για το Αιγάλεω

Μάχη για να… δικαιολογηθεί και ο τίτλος του γηπέδου που φιλοξένησε το παιχνίδι έγινε στο Ελ Πάσο, με τα Χανιά να γνωρίζουν την ήττα με 2-1 από το Αιγάλεω. Το Σίτι είναι έτσι η ομάδα που συνεχίζει στη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδος.

Το παιχνίδι έμελλε να κριθεί την παράταση και ειδικότερα στο 93ο λεπτό με το γκολ από τον Χοτζάλι.

Όλα αυτά κι ενώ τα Χανιά είχαν προηγηθεί στο σκορ με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι από το Μπαΐροβιτς στο 40ό λεπτό, με το Αιγάλεω να ισοφαρίζει με τον ίδιο τρόπο στο 48’ με τον Τσιλιγκίρη.

Τα Χανιά έχουν ενστάσεις, όμως τόσο για το αν υπήρξε πέναλτι στη φάση του 1-1, όσο και ότι έγινε επιθετικό φάουλ πάνω στον Κουτζαβασίλη στη φάση του δεύτερου γκολ.

Το χειρότερο είναι ότι τα Χανιά ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με εννέα παίκτες, καθώς αποβλήθηκαν ο Τριανταφυλλάκος στο 84’ και λίγο πριν το τέλος της παράτασης ο Παναγιωτούδης.

Με παίκτη λιγότερο ολοκλήρωσε το ματς και το Αιγάλεω, με τον Τσιλιγκίρη να παίρνει την άγουσα για τα αποδυτήρια διότι είχε διαπληκτισμό με τον Τριανταφυλλάκο.

το φιλμ του αγώνα στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

Αιγάλεω (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Σικαλιάς, Μαγκάκης (114′ Παναγιώτου), Αναστασίου, Παπανικόλας, Βλάχος, Λάσκαρης, Πιαστόπουλος (76′ Σκεντεράι), Τσιλιγκίρης, Καββαδίας (68′ Χοτζάλι), Τριμμάτης (76′ Καθάριος / 115′ Καλύβας), Σαμπανίδης (60′ Μπαρμπαρούσης).

ΠΑΕ Χανιά (Νίκος Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Κογιέτε (54′ Καψάλης), Ζιούλης, Παντεκίδης (55′ Τσαμούρης), Καμαρά, Παναγιωτούδης, Βασιλακάκης (54′ Τριανταφυλλάκος), Κάρλος (94′ Πατάπης), Βασιλόγιαννης, Βάρκας (68′ Κολλάς), Μπαΐροβιτς (73′ λ.τ. Βογιατζής).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected