Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Είχε την καθολική υπεροχή αλλά παραχώρησε ισοπαλία στη Σλόβαν ο ΠΑΟΚ

Ισόπαλο το πρώτο ματς του ΠΑΟΚ στην Τούμπα για τους ομίλους του Conference League.

Ο “δικέφαλος” ήταν μεν καλύτερος και είχε τον πλήρη έλεγχο του ματς, ωστόσο δεν κατόρθωσε να πετύχει το γκολ που θα του έδινε ξανά το προβάδισμα και μαζί το μεγάλο πλεονέκτημα πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Το γρήγορο γκολ του Άκπομ έδωσε…φτερά στους γηπεδούχους, τα οποία όμως “κόπηκαν” γρήγορα, καθώς η Σλόβαν αντέδρασε άμεσα και ισοφάρισε με τον Γκριν.

Παρά το γεγονός πως η κατοχή ήταν συντριπτική για τον ΠΑΟΚ (62%-38%), όμως δεν είχε το καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια και παρά το γεγονός πως έφτασε αρκετές φορές με αξιώσεις στα καρέ των Σλοβάκων, δεν είχε μια κλασική ευκαιρία για να καταγραφεί.

Το ματς

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τον “δικέφαλο” που πριν καν συμπληρωθεί το 10ο λεπτό, πήρε το προβάδισμα στο σκορ.

Ο Τέιλορ κινήθηκε ωραία από τα δεξιά, βρήκε τον χώρο να κάνει τη σέντρα στην “καρδιά” της άμυνας της Σλόβαν, όπου ο ανενόχλητος Άκπομ με κεφαλιά, άνοιξε το σκορ για τους “ασπρόμαυρους”.

Η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε για πολύ καθώς στο 14′ οι Σλοβάκοι ισοφάρισαν με τον Γκριν, ο οποίος πήρε το ριμπάουντ μετά την απόκρουση του Πασχαλάκη στο σουτ του Ντα Σίλβα.

Πέντε λεπτά μετά, ο Σβαμπ πέρασε τρεις παίκτες στο σημείο του πέναλτι, βρέθηκε απέναντι από τον Χόβαν αλλά το σουτ με το δεξί πέρασε εκτός εστίας.

Στο δεύτερο μέρος, ο ΠΑΟΚ είχε τον πλήρη έλεγχο του ματς, όμως μέχρι το 73′ δεν δημιούργησε κάποια κλασική ευκαιρία στα καρέ του Χόβαν. Σε εκείνο το χρονικό σημείο, οι γηπεδούχοι κυκλοφόρησαν εξαιρετικά τη μπάλα στον άξονα, ο Μπίσεσβαρ βρήκε ωραία τον Μιτρίτσα στα αριστερά αλλά ο Ρουμάνος έκανε σέντρα σουτ και η μπάλα πέρασε παράλληλα από την εστία.

Στο επόμενο λεπτό, ο Εσίτι βρήκε παράλληλα προς τα αριστερά στον Κούρτις, ο τελευταίος σούταρε δυνατά αλλά ο Χόβαν μπλόκαρε.

Στο 84′ η Σλόβαν βγήκε απειλητικά στην κόντρα, ο νεοεισελθόντας Τσάβριτς βρήκε στο χώρο του πέναλτι για τον Μραζ, ο Μιχαηλίδης γλίστρησε και με τη βοήθεια του Κωνσταντέλια που οπισθοχώρησε ο Πασχαλάκης μπλόκαρε.

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου) : Πασχαλάκης, Σίντκλεϊ (68′ Βιερίνια), Τέιλορ, Μιχαηλίδης, Μιχάι, Σβαμπ (68′ Κούρτιτς), Εσίτι, Μιτρίτσα (74′ Κωνσταντέλιας), Ζίφκοβιτς, Αουγκούστο (58′ Μπίσεσβαρ), Άκπομ (74′ Σφιντέρσκι)

Σλόβαν Μπρατισλάβας (Βλάντιμιρ Βάις) : Χόβαν, Πάουσεκ, Μεντβέντεφ (83′ Αμπένα), Μποζίκοφ, Κάσια, Γκριν (82′ Τσάβριτς), Ντράζιτς (70′ Ζμρχαλ), Ντε Καμπς (44′ λ.τ. Άκμπο), Κανκάβα, Ντα Σίλβα (70′ Μραζ), Χέντι

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής

Κοπεγχάγη – Λίνκολν Ρεντ Ιμπς  3-1
ΠΑΟΚ – Σλόβαν Μπρατισλάβας  1-1

Η βαθμολογία

ΑΓ Ν Ι Η ΓΥ ΓΚ +/- Β
1 Κοπεγχάγη 2 2 0 0 6 2 4 6
2 ΠΑΟΚ 2 1 1 0 3 1 2 4
3 Σλόβαν Μπρατ. 2 0 1 1 2 4 -2 1
4 Λίνκολν 2 0 0 2 1 5 -4 0
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected