Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας : Ξεκινά την Κυριακή η Β Ερασιτεχνική. Πως θα ενημερώνεστε από το sportsup.gr

Σέντρα στη φετινή Β Ερασιτεχνική στην ΕΠΣ Ημαθίας, με την ελπίδα να ολοκληρωθεί χωρίς προβλήματα και να μην επαναληφθούν γεγονότα όπως τα περσινά.

Στο πρωτάθλημα συμμετέχουν 18 ομάδες, που χωρίστηκαν σε δύο ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια και αναμένονται οι τελικές αποφάσεις της Ένωσης για τη διεξαγωγή ή όχι αγώνων διαβάθμισης.

Το sportsup.gr, για ένατη χρονιά, θα βρίσκεται στις επάλξεις για την ενημέρωση του φίλαθλου κόσμου της Ημαθίας και η Β Ερασιτεχνική θα έχει τη δική της θέση στην ηλεκτρονική εφημερίδα μας.

Με τη λήξη κάθε αγωνιστικής, θα βλέπετε άμεσα τα τελικά αποτελέσματα στα 8 παιχνίδια του προγράμματος και με τη συγκέντρωση όλων των στοιχείων, θα έχετε τη δυνατότητα να ενημερώνεστε για το ποιοι παίκτες αγωνίστηκαν στα ματς, ποιοι σκόραραν, ποιοι αποβλήθηκαν με κόκκινη κάρτα, ποιοι διαιτητές ορίστηκαν, αλλά και τον συγκεντρωτικό πίνακα των σκόρερς ανά αγωνιστική.

Για να δείτε το πλήρες πρόγραμμα του πρώτου γύρου και στους δύο ομίλους πατήστε ΕΔΩ

Να ευχηθούμε σε όλες τις ομάδες καλή δύναμη, περίσσια υπομονή και ότι καλύτερο για μια χρονιά με ιδιαιτερότητες, αλλά με αισιοδοξία πως θα τα αφήσουμε όλα πίσω!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected