Κατηγορίες
Super League 1

Όσκαρ ατυχίας για τον Μοχανάντ Άλι : Θα μείνει εκτός δράσης για έξι μήνες!

Δυστυχώς για τον ίδιο, αλλά και για τους “κίτρινους” τα νέα σήμερα (4/10) δεν ήταν ευχάριστα για τον Μοχανάντ Άλι.

Όπως αναφέρει το novasports, η μαγνητική τομογραφία που έκανε στο δεξιό γόνατο ο διεθνής Ιρακινός επιθετικός, ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου (2/10) με τον Απόλλωνα Σμύρνης, έδειξε ότι υπέστη ρήξη χιαστού και έσω μηνίσκου. Αυτό σημαίνει ότι ο χρόνος της απουσίας του θα είναι τουλάχιστον έξι μήνες.

Θυμίζουμε ότι ο Άλι αποκτήθηκε τον περασμένο Αύγουστο για τη θέση του κεντρικού επιθετικού, ως δανεικός από την Αλ Ντουχαΐλ του Κατάρ. Με τον τραυματισμό του οι “κίτρινοι” αποδυναμώνονται σε μια θέση που έχουν πολλούς παίκτες, αλλά και πολλά προβλήματα, καθώς τραυματίας είναι επίσης ο Ισπανός φορ, Κρίστιαν Λόπεθ, και εκτός πλάνων ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος εδώ και καιρό είναι ντεφορμέ. Απομένουν ενεργοί οι Αμπουμπακάρ Καμαρά και ο Δημήτρης Μάνος.

Στο μεταξύ, μετά το σημερινό ρεπό που έδωσε ο Άκης Μάντζιος στους παίκτες του, αυτοί επιστρέφουν αύριο στις προπονήσεις. Η προπόνηση της Τρίτης (5/10) είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου. Στις προπονήσεις των επόμενων ημερών δεν θα συμμετάσχουν οι διεθνείς, Ντάνιελ Σούντγκρεν (Εθνική Σουηδίας), Γιάκουμπ Μπράμπετς (Εθνική Τσεχίας), Τζέιμς Τζέγκο (Εθνική Αυστραλίας) και Αμπουμπακάρ Καμαρά (Εθνική Μαυριτανίας).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected