Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Διάφορα - Συνεργάτες

Το sportsup.gr ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την εταιρία “SmartGas”!

“Να προχωράτε βήματα γοργά αλλά όχι βιαστικά” μας έλεγαν οι παλαιότεροι και είναι μια συμβουλή που θέλουμε και ελπίζουμε να τηρούμε κατά γράμμα.

Άλλωστε, από το σκοτεινό blog με την επωνυμία “ImathiaSportsNews” το 2012, φτάσαμε μετά από 9 χρόνια (με αυτά τα γοργά αλλά όχι βιαστικά βήματα) να έχουμε πρόσβαση σε όλη την Ελλάδα, με την πολύτιμη βοήθεια βεβαίως των ακούραστων συνεργατών μας.

Η ομάδα αυτή μεγαλώνει και γίνεται ακόμη πιο δυνατή και είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι γι αυτό.

Μια ομάδα βεβαίως, οφείλει να έχει ποιοτικούς αλλά και έμπειρους “παίκτες” ώστε να μπορεί να αγωνίζεται αλλά και να καρπώνεται τις επιτυχίες αυτής της ομαδικής δουλειάς.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με την εταιρία “SmartGas“, με έδρα τη Βέροια, που κατέχει την απαραίτητη εμπειρία στη διανομή του εμφιαλωμένου υγραερίου και έχοντας ένα φυσικό κατάστημα στην πόλη τα τελευταία τρία χρόνια, είναι σε θέση να σας προσφέρει έξυπνες και ουσιαστικές λύσεις.

Εσείς δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το κατάστημα της SmartGas στην οδό Κεντρικής 66 ή να δείτε τη νεότευκτη ιστοσελίδα της επιχείρησης (ΕΔΩ), όπου μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις παροχές αλλά και δυνατότητες που έχετε μέσα από έναν πλούσιο κατάλογο.

H σελίδα της SmartGas στο facebook ΕΔΩ

Να ευχηθούμε στην εταιρία αλλά και στον φίλο Παναγιώτη Μισοκέφαλο, καλές δουλειές, προσωπική και οικογενειακή ευημερία αλλά και πολλές επιχειρηματικές ιδέες για το μέλλον, που είμαστε σίγουροι πως προβλέπεται λαμπρό!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected