Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Στον τελικό του Nations League η Ισπανία, μέσα στο “σπίτι” της Ιταλίας! (vid)

Το αήττητο της Ιταλίας έσπασε και “δράστιδα” ήταν η Ισπανία του Λουίς Ενρίκε!

Οι “φούριος ρόχας” επικράτησαν με 2-1 στο Στάδιο “Τζουζέπε Μεάτσα” και προκρίθηκε στον τελικό της Κυριακής όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Βέλγιο-Γαλλία, που αγωνίζονται αύριο.

Η αποβολή του Λεονάρντο Μπονούτσι στο 42′ και ενώ το σκορ ήταν 0-1, στάθηκε καταλυτική για την εξέλιξη του παιχνδιού, με την Ισπανία να αποκτά την κατοχή στο παιχνίδι και να φτάνει σε δεύτερο γκολ λίγο πριν την ανάπαυλα, “κλειδώνοντας” σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση.

Ο Φεράν Τόρες ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τους φιλοξενούμενους, καθώς πέτυχε και τα δύο γκολ των Ισπανών (17′-45+2′), ωστόσο με την έναρξη του δευτέρου, τραυματίστηκε και αποχώρησε.

Η Ιταλία προσπάθησε να αντιδράσει στο δεύτερο ημίχρονο, όμως ελάχιστες φορές απείλησε και όταν μείωσε το σκορ με τον Λορέντσο Πελεγκρίνι, δεν υπήρχε αρκετός χρόνος να φέρει το ματς στα ίσια.

Συνθέσεις

Ιταλία (Ρομπέρτο Μαντσίνι) : Ντοναρούμα, Παλμιέρι, Ντι Λορέντσο, Μπαστόνι, Μπονούτσι, Βεράτι (58′ Λοκατέλι), Μπαρέλα (72′ Καλάμπρια), Ζορζίνιο (64′ Πελεγκρίνι), Ινσίνιε (58′ Κεν), Κιέζα, Μπερναντέσκι (46′ Κιελίνι)

Ισπανία (Λουίς Ενρίκε) : Σιμόν, Αλόνσο, Αθπιλικουλέτα, Τόρες, Λαπόρτ, Κόκε (75′ Μερίνο), Γκάβι (84′ Ρομπέρτο), Μπουσκέτς, Ογιαρθάμπαλ, Τόρες (49′ λ.τ. Πίνο), Σαράμπια (75′ Χιλ)

Το πρόγραμμα της ημιτελικής φάσης 

Τετάρτη 6/10

Ιταλία – Ισπανία  1-2

Πέμπτη 7/10

Βέλγιο – Γαλλία (21.45)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected