Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Αρχίζουν τα προκριματικά του EURO με τη συμμετοχή της Εθνικής Κορασίδων

Η Εθνική Κορασίδων (WU17) ξεκινά στις 06/10/2021 τις υποχρεώσεις της στον 6ο όμιλο της League A του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2021-22. Το ελληνικό συγκρότημα θα αντιμετωπίσει τη Δανία, την Αυστρία και την Ελβετία. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην Πάτρα και στη Ναύπακτο. Με νέο σύστημα η προκριματική φάση.

Οι πέντε από τους έξι αγώνες του ομίλου θα διεξαχούν στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο και ο αγώνας της τελευταίας αγωνιστικής ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ελβετία (12/10, 15:00) στο Παπαχαραλάμπειο της Ναυπάκτου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του 6ου ομίλου και η περιγραφή του -νέου- τρόπου διεξαγωγής της προκριματικής φάσης.

Η ομοσπονδιακή τεχνικός Κατερίνα Φαλίδα δήλωσε για τη συμμετοχή της ελληνικής ομάδας στον όμιλο:

“Κατ΄ αρχάς είναι σημαντικό ότι αγωνιζόμαστε στην πρώτη κατηγορία της Ευρώπης, τη League A. Με το νέο σύστημα διεξαγωγής ωστόσο οι ομάδες στον πρώτο γύρο είναι πολύ δυνατές κι έτσι έχουμε τρεις αντιπάλους στον όμιλό μας που βρίσκονται πιο πάνω από μας στην κατάταξη. Θα δούμε τα ματς ξεχωριστά και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό ώστε να διεκδικήσουμε την παραμονή στη League A. Έχουμε μεγάλη πίστη στις παίκτριές μας και στη νέα ομάδα που έχουμε δημιουργήσει”.

* Στην αποστολή της Εθνικής Κορασίδων υπάρχει μια αλλαγή, καθώς η Κοντοστάνου Ελένη του ΠΑΟΚ αντικαταστάθηκε από την Κουκουλοπούλου Αικατερίνη του Ατρομήτου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected