Αθλήματα

Are you ready? To φαβορί Ολυμπιακός, που “απειλείται” όμως από Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και … ΑΟ Θήρας!

Ο Ολυμπιακός έχει στόχο να κατακτήσει το ένατο σερί πρωτάθλημά του και αν τα καταφέρει θα είναι το πιο δύσκολο όλων των εποχών, γιατί στο παρελθόν έπαιζε αρκετές φορές με αντιπάλους τον ΑΟ Θήρας και τον Πανναξιακό, αλλά τώρα έχει απέναντί του ισχυρούς τον Παναθηναϊκό, τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ.

Το 51ο πρωτάθλημα βόλεϊ γυναικών, προβλέπεται να είναι το καλύτερο όλων των εποχών!

Ο Ολυμπιακός έχει στη διάθεσή του την καλύτερη τετράδα ξένων όλων των εποχών (Σάλας, Κόστα, Χίπε, Άγκοστ) και εύχεται να επιστρέψει σύντομα υγιής η Κουβανή, να μην πάθει ζημιά η Χίπε και να έρθει ετοιμοπόλεμη τον Δεκέμβριο η Αμερικάνα.

Ο ΠΑΟΚ εύχεται να έρθουν σύντομα οι αδελφές Λι από την Κορέα, το κορυφαίο δίδυμο ξένων που είχε στη σύνθεσή του και θα τον απογειώσουν, γιατί πρόκειται για παίκτριες παγκόσμιας εμβέλειας. Η ΑΕΚ διαθέτει μια σπουδαία τριπλέτα ξένων, αλλά δεν έχει αλλαγή και εύχεται να μην τραυματιστεί βασική, ενώ στον Παναθηναϊκό εύχονται να μην υπάρξουν εσωτερικά προβλήματα λόγω της πληθώρας ισάξιων παικτριών. Και ο ΑΟ Θήρας έχει σπουδαίες ξένες και η είσοδος και τέταρτης (θα παίζουν οι τρεις) ανέβασε την ποιότητα του πρωταθλήματος.

Πίσω από την πεντάδα υπάρχουν το Μαρκόπουλο, η Θέτιδα της Ανθούλη και ο Άρης, ενώ ενδιάμεσα βρίσκονται βάσει ρόστερ (θα φανεί στην πράξη) οι Αμαζόνες, Λαμία. Για την αποφυγή του υποβιβασμού (πέφτουν τρεις) θα παλέψουν οι Αίας Ευόσμου, Ηλυσιακός, Πανναξιακός και Πορφύρας.

η συνέχεια του αφιερώματος ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P