Κατηγορίες
Αστεία - Διάφορα

ΕΠΟΣ : Διοργάνωσαν κηδεία σε φίλο τους επειδή βρήκε κοπέλα και εξαφανίστηκε! (photo)

Όλοι έχουμε αυτόν τον σχεσάκια φίλο που όταν ξεκινάει «κάτι χαλαρό» καταλήγει σε σοβαρό και… μην τον είδατε μετά. Σταματάει να έρχεται σε εξόδους, ρίχνει διαρκώς άκυρα με χαζοδικαιολογίες και είναι κολλημένος σαν βδέλλα στο νέο του αμόρε.

Όπως αναφέρει το neopolis.gr, συνήθως κάτι τέτοια άτομα καταλήγουν είτε χωρίς φίλους, είτε γίνονται το αντικείμενο κραξίματος της παρέας. Όχι όμως ο Ellis Russell. Κι αυτό γιατί το δικό του παρεάκι αποφάσισε να στείλει με έναν πιο πρωτότυπο τρόπο το μήνυμά του, διοργανώνοντας μια… κηδεία.

Παρόλο που ο Ellis, μόνο νεκρός δεν ήταν…

Το concept της κηδείας στηριζόταν στο ότι ο ίδιος μόλις μπήκε σε μία νέα σχέση και αφιέρωνε περισσότερο χρόνο στην κοπέλα του παρά στα φιλαράκια του. Κάτι που σήμαινε ότι εξαφανιζόταν από το κοινό chat και τον έψαχναν κάθε φορά βγάζοντας σήμα στο Amber Alert. Τον έπαιρναν 100 τηλέφωνα μέχρι να το σηκώσει ή τον ενημέρωναν για σχέδια ΣΚ κάνα μήνα πριν, για να υπάρξει η παραμικρή πιθανότητα να συμμετάσχει σε αυτά. Τα ξέρεις. Δεν περιμένεις εμένα να σου τα πω.

Προκειμένου λοιπόν η παρέα του Ellis να το κάνει λίγο πιο μελοδραματικό, αποφάσισε να τον «αποχαιρετήσει» με ένα καλοστημένο μνημόσυνο. Μακάβριο, αλλά τέρμα συμβολικό!

Σαν να μην έφτανε αυτό μάλιστα, ένα μέλος της παρέας, ο Aled, έβγαλε και λόγο:

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected