Κατηγορίες
Διάφορα

Άρης Πορτοσάλτε : “Ή κάνεις εμβόλιο ή υπογράφεις ότι θα πεθάνεις εκτός ΜΕΘ” (vid)

Νέα δήλωση έκανε το πρωί της Τρίτης ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Άρης Πορτοσάλτε, καθώς ζήτησε οι ανεμβολίαστοι να υπογράφουν πως δεν θα νοσηλευτούν σε ΜΕΘ.

Πρόκειται για τον ίδιο δημοσιογράφο που προ λίγων ημερών είχε ζητήσει να μην δίνεται σύνταξη στους ανεμβολίαστους.

Συγκεκριμένα ο Α.Πορτοσάλτε δήλωσε: «Εάν εγώ πω ότι θα υπογράψεις ότι εάν δεν κάνεις εμβόλιο παίρνεις όλη την ευθύνη πάνω σου (ότι δηλαδή δεν θα μπεις σε ΜΕΘ). Με στόχο να υπάρχουν και άλλα κρεβάτια στις ΜΕΘ πέρα από τους ασθενείς του κορονοϊού, τι θα γίνει; Θα γράφουν πάλι ο Πορτοσάλτε είπε».

Μάλιστα η παρουσιάστρια της εκπομπής τον ρώτησε «εσύ περιμένεις ότι ο ανεμβολίαστος θα υπογράψει ότι “εάν χρειαστώ ΜΕΘ δεν θα μπω σε ΜΕΘ;”».

Με τον Α.Πορτοσάλτε να απαντά: «Όταν υπάρχει εμβόλιο διαθέσιμο…». Με τους παρουσιαστές της εκπομπής να παρεμβαίνουν ξανά και να του λένε «τι θα του πεις; Να πεθάνεις έξω;».

Ο Άρης Πορτοσάλτε συνέχισε «δεν θα έμπαινε εάν εμβολιαζόταν».

«Δεν μπορείς να αφήσεις τον άλλον να πεθάνει, Δηλαδή ο γιατρός θα παραβιάσει τον ιατρικό του όρκο και θα τον αφήσει να πεθάνει», ήταν μια από τις απαντήσεις που έλαβε στη συνέχεια από τους παρουσιαστές οι οποίοι έδωσαν τον λόγο στον καθηγητή Πνευμονολογίας Θ.Βασιλακόπουλο.

το βίντεο δημοσίευσε το Pronews

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected