Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Με νέο προπονητή στη Γ Εθνική η Δόξα Δράμας

Με τον Σπύρο Φιλίππου στην τεχνική της ηγεσία θα αγωνιστεί στη Γ Εθνική η Δόξα Δράμας.

Ο νεαρός τεχνικός ουσιαστικά αναβαθμίζεται στο επιτελείο και αντικαθιστά τον Μάκη Κατσαβάκη, ο οποίος αποχωρεί μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Αναλυτικά :

“Η νέα διοικούσα επιτροπή που ανέλαβε το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΓΣ Δόξα Δράμας για τη χρονιά 2021-2022 στη Γ΄ Εθνική ανακοινώνει ότι συμφώνησε με τον Σπύρο Φιλίππου για την τεχνική ηγεσία.

Ο Δραμινός τεχνικός ήταν ήδη στο προπονητικό επιτελείο που προετοιμαζόταν το προηγούμενο τρίμηνο και γνωρίζει άριστα το ρόστερ και τις συνθήκες στους “Μαυραετούς”. Ο Σπύρος Φιλίππου έχει εργαστεί στο Καλαμπάκι (Γ’ Εθνική), τις γυναίκες του ΠΑΟΚ και τις Αμαζόνες Δράμας.

Ευχαριστούμε θερμά για αυτή την περίπου τρίμηνη συνεργασία (με ίδια άτομα στη διοίκηση, αλλά για την ΠΑΕ και για αρχικό σχεδιασμό για άλλη κατηγορία) τον απερχόμενο προπονητή Μάκη Κατσαβάκη και ευχόμαστε τα καλύτερα για τη συνέχεια.

Πλέον, η σκυτάλη περνά στο σχεδιασμό του έμψυχου δυναμικού, με διαρκείς επαφές για ανανεώσεις (ουσιαστικά νέες συμφωνίες με παίκτες από το πρόσφατο ρόστερ) και μεταγραφές και σύντομα θα υπάρξουν νέες ανακοινώσεις.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected