Basket

Πάλεψε για τη μεγάλη ανατροπή ο ΠΑΟΚ, έχασε στον πόντο

Πήγε για μια σπουδαία ανατροπή στο τέλος ο ΠΑΟΚ αλλά δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε 83-84 από την τσεχική Νίμπουργκ.

Κορυφαίος του αγώνα αλλά και των νικητών ήταν ο Τζέρικ Χάρντινγκ με 22 πόντους, έχοντας ως άξιο συμπαραστάτη τον Λούκας Πάλιζα που είχε 18. Από την ομάδα του Άρη Λυκογιάννη ξεχώρισαν οι Μάρβιν Τζόουνς με 17 πόντους και 10 ριμπάουντ, Νταβίντ ΝτιΛεό με 16 πόντους και Βλάντο Γιάνκοβιτς με 14 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Στο πρώτο ημίχρονο η Νίμπουργκ ξεκίνησε πολύ καλά την αναμέτρηση, επιβάλλοντας τον ρυθμό της και μην επιτρέποντας στον ΠΑΟΚ να κάνει το παιχνίδι του. Οι Τσέχοι εκμεταλλεύτηκαν την ευστοχία τους πίσω από την γραμμή του τρίποντου, την ίδια ώρα που οι παίκτες του Άρη Λυκογιάννη δεν είχαν την ίδια συνέπεια, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να πάρουν διψήφια διαφορά.

Ωστόσο ο Δικέφαλος του Βορρά, βρήκε τον τρόπο να αντιδράσει και κατάφερε με οδηγό την άμυνά του να πλησιάσει στο σκορ, μπαίνοντας ξανά στο παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με τον πίνακα να δείχνει 40-35 υπέρ της Νίμπουργκ.

Με το ξεκίνημα της τρίτης περιόδου, ο ΠΑΟΚ συνέχισε να παίζει πολύ καλή άμυνα και έτσι μπόρεσε να κάνει μια μεγάλη ανατροπή περνώντας μπροστά στο σκορ. Όμως οι Τσέχοι ανέβασαν στροφές στη συνέχεια και πήραν εκ νέου τα ηνία του παιχνιδιού.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι «ασπρόμαυροι» έψαξαν μια ακόμη μεγάλη ανατροπή, έτρεξαν ένα εντυπωσιακό 13-1, όμως οι παίκτες της Νίμπουργκ βρήκαν τον τρόπο να κρατήσουν την ψυχραιμία τους και να πάρουν τελικά τη νίκη με σκορ 84-83.

Τα δεκάλεπτα: 11-21, 35-40, 58-65, 83-84

2

1

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected