Κατηγορίες
Αθλήματα

Στο κυρίως ταμπλό ο Αλέξανδρος Σκορίλας

Ο Αλέξανδρος Σκορίλας κέρδισε και τον Λιθουανό Simonas Zukauskas και προκρίθηκε στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων του Sharm El Sheikh. Παράλληλα, ο Σκορίλας μπήκε και στα προημιτελικά του διπλού, μαζί με τον Σέργη Κυρατζή.

Όπως αναφέρει το tennisnews, ο Σκορίλας επικράτησε του Zukauskas με 7-6 (2), 6-4 σε 1 ώρα και 47 λεπτά, για να εξασφαλίσει την παρουσία του στο κυρίως ταμπλό της hardcourt διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων του Sharm El Sheikh.

Μετά από ένα πολύ κλειστό 1ο σετ, ο Σκορίλας κατάφερε να κυριαρχήσει στο tie-break, στο οποίο επέστρεψε από το 1-2, κέρδισε 6 πόντους στη σειρά και το κατέκτησε με 7-2. Στο 2ο σετ ο 21χρονος Έλληνας τενίστας έκανε το break στο 7ο game και πέρασε μπροστά με 4-3. Στο επόμενο game επέστρεψε από το 0-30 και κράτησε το σερβίς του για το 5-3, ενώ στο 10ο game σέρβιρε επιτυχημένα για τη νίκη.

Ο Σκορίλας είχε κερδίσει τον Yuttana Charoenphon από την Ταϊλάνδη με 7-5, 4-6, 10-8 στην πρεμιέρα του στο τουρνουά και με τη 2η νίκη του εξασφάλισε την πρόκριση στο κυρίως ταμπλό. Στον 1ο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Ουκρανό Marat Deviatiarov, Νο.708 στην παγκόσμια κατάταξη.

Στο διπλό, ο Σκορίλας και ο Σέργης Κυρατζής από την Κύπρο κέρδισαν τους Αργεντινούς Astur Martinez Irigoyen και Genaro Marzialetti με 6-3, 6-4, για να μπουν στα προημιτελικά. Εκεί θα αντιμετωπίσουν τους Ουκρανούς Marat Daviatiarov και Volodymyr Uzhylovskyi, Νο.3 στο ταμπλό.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected