Διάφορα

Σοκ στον επιχειρηματικό κόσμο από τον ξαφνικό χαμό του 37χρονου Άγγελου Κωνσταντόπουλο, συνιδρυτή της Think Plus Αdvertising

Ανείπωτη θλίψη, την Παρασκευή 8/10 έφυγε ξαφνικά ο Άγγελος Κωνσταντόπουλος σε ηλικία 37 χρονών.

Ο επιτυχημένος επιχειρηματίας και από τα λαμπρά μυαλά του marketing, έφυγε την ώρα που έπαιζε μπάσκετ με τους φίλους του. Το ασθενοφόρο έφτασε γρήγορα αλλά ήταν αργά…

Ανάμεσα στις πολλές δουλειές του, το e-shop της ΠΑΕ ΑΕΚ. Ήταν πατέρας δύο μικρών αγοριών…

Γράφουν οι άνθρωποι του: “Τα λόγια είναι φτωχά, το έργο όμως του Άγγελου Κωνσταντόπουλου πλούσιο, παρά το νεαρό της ηλικίας του.

Ο Άγγελος δεν ήταν απλά Συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Think Plus Αdvertising, ήταν ένας μοναδικός συνεργάτης και ένας αγαπημένος φίλος. Το ήθος του, η ενέργειά του, η ευγένειά του, το χαμόγελο και το χιούμορ του, τον έκαναν να ξεχωρίζει και να κερδίζει τις καρδιές όσων τον γνώριζαν.

Θα τον θυμόμαστε πάντα για το πάθος του για ό,τι και αν έκανε, για τον σεβασμό του προς τους άλλους και για την αγάπη που έδειχνε για όλους τους δικούς του ανθρώπους. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε το έργο του και το όραμά του και να πετύχουμε όλους τους στόχους που είχε θέσει.

Όλοι στην «οικογένεια» της Think Plus, στέκονται δίπλα στη σύζυγο και στα δυο μικρά παιδιά του Άγγελου, τα οποία υπήρξαν για αυτόν κινητήριος δύναμη και έμπνευση.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected