Κατηγορίες
Διάφορα

Σκηνές απόλυτου χάους από την κακοκαιρία : Μέχρι και η Βουλή πλημμύρισε! (photos+vids)

Ζημιές υπέστη η Βουλή από την κακοκαιρία «Μπάλλος» που έχει χτυπήσει από νωρίς το κέντρο της Αθήνας και όχι μόνο.

Προβλήματα αντιμετωπίζει το κτίριο της Βουλής από την κακοκαιρία «Μπάλλος». Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες του reader.gr, νερά εισχώρησαν στο περιστύλιο, ενώ έπεσε και κομμάτι από το μάρμαρο, ηλικίας 150 ετών, στον εξωτερικό της χώρο.

Αμέσως πάντως κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες της Βουλής, προκειμένου να διασφαλίσουν πως κανένα από τα αντικείμενα αξίας δεν θα τεθούν σε κίνδυνο.

φωτογραφίες ΕΔΩ

Απίστευτες εικόνες από την κακοκαιρία

Ο Μπάλλος κάνει το πέρασμά του από τη χώρα, με βροχές και με χαλάζι και με τα σχολεία και τα πανεπιστήμια να λειτουργούν σήμερα κανονικά. Οι εικόνες που ακολούθησαν είναι ενδεικτικές. Ξεχωρίζει δε το περιστατικό από το σχολικό συγκρότημα στη Νέα Φιλαδέλφεια, εκεί που στεγάζονται το 1ο γυμνάσιο, το 1ο λύκειο Νέας Φιλαδέλφειας και δίπλα είναι το 2ο δημοτικό με προκάτ αίθουσες αλλά και το νηπιαγωγείο.

Δημόσιες υποδομές σχολικών και πανεπιστημιακών ιδρυμάτων βρέθηκαν στο έλεος σήμερα και οι εικόνες παρακάτω, μιλούν από μόνες τους.

Και Θεσσαλονίκη :

Σημειώνεται πως στη Γλυφάδα επί της οδού Γούναρη, 6-7 οδηγοί οχημάτων που ακινητοποιήθηκαν σε λιμνάζοντα ύδατα, προληπτικά ανέβηκαν στις οροφές των οχημάτων τους και τους μετέφεραν σε ασφαλή σημεία, πυροσβέστες που κλήθηκαν στο σημείο.

Κακοκαιρία Μπάλλος: Σχολές λίμνες, δρόμοι ποτάμια, σκηνές χάους, αλλά έχουμε το... 112

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected