Κατηγορίες
Αστεία Βίντεο - Διάφορα

Όλοι θα θέλαμε μια Αθήνα να μπορείς να κάνεις κανόε καγιάκ σε κεντρικούς δρόμους (vid)

Προβλήματα πλημμυρών αντιμετώπισε χθες ο Κολωνός λόγω του κύματος κακοκαιρίας Μπάλλος, ενώ το πρωί της Παρασκευής κεντρικός δρόμος της περιοχής, η οδός Αντιγόνης, παραμένει «λίμνη», με οχήματα να έχουν ακινητοποιηθεί.

Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται, αναφέροντας πως ό,τι συμβαίνει στην οδό Αντιγόνης είναι αποτέλεσμα κακοτεχνιών χρόνων, και ζητούν τα τεχνικά προβλήματα να επιδιορθωθούν επιτέλους.

«Αν είχαν φτιάξει το δρόμο και αγωγούς ομβρίων υδάτων δεν θα είχαμε τέτοια προβλήματα» ανέφερε χαρακτηριστικά κάτοικος.

Μια γυναίκα που μίλησε στον ΣΚΑΪ διαμαρτυρήθηκε κάνοντας κανόε καγιάκ. Όπως ανέφερε, έχει πάθει ζημιές 8 με 10.000 ευρώ, ενώ δεν υπήρξε αποτέλεσμα παρότι έχει υπογραφεί σχετικό αίτημα από κατοίκους για καθαρισμό και άνοιγμα του δρόμου δεν υπήρξε αποτέλεσμα.

«Χθες έκλαιγα, σήμερα γελάω… Έχουμε πάθει ζημιά 8-10.000 ευρώ. Παρακαλούμε τόσο καιρό να μας φτιάξουν τον δρόμο. Ένας δρόμος 150 μέτρων. Παρακαλούμε τον δήμο (σ.σ. Αθηναίων). Άμεση λύση τώρα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αυτή την ώρα έχει έρθει συνεργείο του δήμου με σωλήνες απάντλησης και να ανοίξουν φρεάτιο, ενώ οι κάτοικο προσπαθούν να καθαρίσουν τις αυλές τους.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected