Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Συνεχίζει στη Δόξα Δράμας ο Αλέξανδρος Κόντος

Και τη νέα σεζόν στο ρόστερ της Δόξας Δράμας ο Αλέξανδρος Κόντος.

Ο 35χρονος (12/09/1986) Δραμινός επιθετικός φορά την ασπρόμαυρη φανέλα επί μία εξαετία, σε δύο θητείες συγκεκριμένα από το 2004 έως το 2007 και την τελευταία διετία αντίστοιχα.

Παλαιότερα έπαιξε σε Κέρκυρα, Πανσερραϊκό, Καστοριά και ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά :

«Η διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου του Γ.Σ. Δόξα Δράμας ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Αλέξανδρο Κόντο, για παρουσία στο ρόστερ της νέας σεζόν.

Ο έμπειρος Δραμινός μεσοεπιθετικός, που καλύπτει αρκετές θέσεις και μπορεί να βοηθήσει και εξωαγωνιστικά με τον σπάνιο χαρακτήρα και την έντονη προσωπικότητά του, έχει προσφέρει τα μέγιστα στους “Μαυραετούς” στο πρόσφατο παρελθόν, αλλά και στο ξεκίνημα της καριέρας του και δε χρειάζεται συστάσεις για το πόσο μπορεί να συνδράμει στο νέο ξεκίνημα της ομάδας μας, με ηγετικό ρόλο.

Ο 35χρονος (γεννηθείς στις 12 Σεπτεμβρίου 1986) θα αγωνιστεί για τρίτη σερί σεζόν στη Δόξα, στην οποία θήτευσε και από το 2004 ως το 2007, ενώ ενδιάμεσα αγωνίστηκε σε ΠΑΣ Γιάννινα, Καστοριά, Πανσερραϊκό (4 χρόνια), αλλά και στην Α΄ Εθνική με την Κέρκυρα (συνολικά 6 χρόνια στους Επτανήσιους).

Ο Κόντος έχει αρχίσει ήδη προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Σπύρου Φιλίππου. Ευχόμαστε στον Αλέξανδρο μια χρονιά με υγεία και επιτυχίες με τη φανέλα των “Μαυραετών”.»

error: Protected