Διάφορα

Μπράντον Γκούντγουιν : “Διαγνώστηκα με θρόμβωση μετά το εμβόλιο και το ΝΒΑ μου είπε να μην πω τίποτα” (photo)

Ο Μπράντον Γκούντγουιν καταγγέλλει ότι το εμβόλιο της covid-19 είναι υπεύθυνο για την θρόμβωση που υπέστη ενώ τόνισε ότι το ΝΒΑ του είπε να το κρύψει.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γκούντγουιν υπέγραψε συμβόλαιο με τους Χοκς τον Φεβρουάριο του 2020, ενώ στις 3 Οκτωβρίου 2021 και έπειτα από έντονη κόπωση και πόνο στην πλάτη, διαγνώστηκε με θρόμβωση.

Ο ίδιος όπως είπε θεωρεί υπεύθυνο το εμβόλιο ωστόσο δεν σταμάτησε εκεί, συνέχισε προβαίνοντας σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία και συγκεκριμένα ότι το NBA του ζήτησε να μην αποκαλύψει ότι είχε διαγνωστεί με θρόμβωση.

“Αρρώστησα και απλώς δεν μπορούσα να αναρρώσω.

Πονούσα συνεχώς στην πλάτη και ήμουν απίστευτα κουρασμένος, αισθάνθηκα ότι δεν μπορούσα καν να τρέξω πάνω-κάτω το γήπεδο” υποστήριξε χαρακτηριστικά κατά την διάρκεια ενός online game που έπαιζε ο νεαρός γκαρντ, για να προσθέσει:

“Πονούσα πάρα πολύ και είπα να πάω στον γιατρό και τότε διαγνώστηκα με θρόμβους. Όλα αυτά έγιναν μέσα σε έναν μήνα. Ήμουν μία χαρά μέχρι τότε, μέχρι να κάνω το εμβόλιο”.

Ο Γκούντγουιν στην συνέχεια επανέλαβε ότι “ναι, το εμβόλιο μου τελείωσε την σεζόν, 1000%. Ο κόσμος προσπαθούσε να μου πει ότι δεν έφταιγε το εμβόλιο. Να μην το πω σε κανέναν. Και σκεφτόμουν, γιατί; Δεν ξέρετε τι συμβαίνει”.

Αναμένεται τώρα να δούμε πως θα τοποθετηθούν και τα στελέχη του NBA

*dikaiologitika.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected