Κατηγορίες
Super League 2

Στον 7ο ουρανό όλοι αδέλφια : Ξεκινά η Super League 2!

Επιστολή αντιπρότασης στην ΕΡΤ θα στείλει η Super League 2. Αυτό αποφασίστηκε στη βραδινή τηλεδιάσκεψη της κατηγορίας που έγινε την Τρίτη (19/10), αφού η αρχική προσφορά δεν ικανοποιεί.

Όπως αναφέρει το FL News, εκτός αυτού ανακοινώθηκε νέα ημερομηνία έναρξης η 31η Οκτωβρίου, προφανώς ανεξαρτήτως εξέλιξης. Δηλαδή είναι πιθανό, εάν δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία, η δεύτερη τη τάξει κατηγορία να μπει στο γήπεδο χωρίς τηλεοπτική στέγη.

Οι ΠΑΕ θα μελετήσουν το προσχέδιο και την Τετάρτη (20/10) θα σταλεί η τελική αντιπρόταση στη Δημόσια Τηλεόραση, ως συνέχεια των διαπραγματεύσεων.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα (15.15) η αντιπροσωπεία της Super League 2 συναντήθηκε με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και αυτός συμφώνησε ότι η προσφορά της ΕΡΤ δεν είναι αυτή που δικαιούται η κατηγορία (3,1 εκατ. για τις 32 ΠΑΕ και 1,2 ως μπόνους ανάλογα με τη βαθμολογική θέση). Ο Αυγενάκης, μάλιστα, φέρεται να επικοινώνησε με τον αρμόδιο υπουργό, ώστε να μεσολαβήσει για βελτιωμένη πρόταση.

Η ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, μετά τη συνεδρίασή του που ολοκληρώθηκε πριν λίγα λεπτά έλαβε τις εξής αποφάσεις:

1) Να σταλεί επιστολή στην ΕΡΤ Α.Ε όπου θα επαναδιαπραγματεύεται τους όρους της συνεργασίας των δυο πλευρών .
2) Να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της SL2, αγωνιστικής περιόδου 2021-2022 στις 31 Οκτωβρίου».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected