Κατηγορίες
Αστεία - Διάφορα

Στις Σέρρες η νέα άσφαλτος στον δρόμο είναι έτοιμη αλλά η…μισή! (vid)

Απίστευτο κι όμως… Ελληνικό! Συνεργεία ξεκίνησαν εργασίες ασφαλτόστρωσης σε κεντρικό δρόμο των Σερρών, όμως ο Δήμος δεν φρόντισε να ενημερώσει τους οδηγούς από την προηγούμενη μέρα να μη παρκάρουν εκεί.

Η λύση βρέθηκε κάπου στη… μέση. Οι ασφαλτοστρώσεις έγιναν μόνο σε ένα μέρος του δρόμου, καθώς στο άλλο βρισκόταν τα σταθμευμένα οχήματα.

Οι ασφαλτοστρώσεις στην πόλη των Σερρών είναι γεγονός εδώ και πολύ καιρό, καθώς ο δήμος προχώρησε σε ένα μεγάλο πρόγραμμα, για να βελτιώσει τους δρόμους. Παρακάτω όμως βλέπουμε μια… ιδιαίτερη ασφαλτόστρωση, που πάντως δεν παρατηρείται για πρώτη φορά στη χώρα.

Όπως αναφέρει το thefestival, οι νέες εικόνες έρχονται από την οδό Σιδηροκάστρου, στο κέντρο των Σερρών. Στη μία πλευρά του δρόμου έχει πέσει άσφαλτος κανονικά και το αποτέλεσμα είναι άψογο. Η άλλη πλευρά όμως είχε οχήματα παρκαρισμένα και η ασφαλτόστρωση έγινε όπου μπορούσε, δηλαδή μέχρι τα αυτοκίνητα!

Μισή δουλειά δηλαδή. Τι κι αν υπάρχει σχετικό έγγραφο και κορδέλες που παρακαλούν τους ιδιοκτήτες των οχημάτων να μην παρκάρουν; Όλα έγιναν σύμφωνα με το πρόγραμμα που βόλευε τον καθένα. Ο δήμος πάντως έχει ενημερωθεί για αυτό το παράδοξο και εντός της ημέρας αναμένεται η σχετική απόφαση για το πώς θα προχωρήσουν από δω και πέρα οι εργασίες.

Σημειώνεται ότι το 2016 είχαν παρατηρηθεί ανάλογες εικόνες τόσο στο Ρέθυμνο όσο και στη Θεσσαλονίκη, ανάμεσα στο Θεαγένειο Νοσοκομείο και τη σχολή “Ευκλείδης”. Δείτε το βίντεο του epiloges.tv, με τις εικόνες από τις Σέρρες…

error: Protected