Κατηγορίες
Αθλήματα

“Δριμύ κατηγορώ” του ΓΑΣ Μελίκη για τη διαιτητή του αγώνα βόλεϊ

Επιθετική ανακοίνωση του ΓΑΣ Μελίκη, αναφορικά με τη ματαίωση του αγώνα βόλεϊ κορασίδων στην Αλεξάνδρεια.

Αναλυτικά :

“Θέλουμε να ζητήσουμε μια μεγάλη ΣΥΓΓΝΩΜΗ από τους γονείς και τις αθλήτριες του τμήματος βόλεϊ για τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε ο σύλλογος στο 1ο παιχνίδι των κορασίδων στην Αλεξάνδρεια μετά από 1,5 χρόνο αγωνιστικής απραξίας.

Κι επειδή δυστυχώς ή ευτυχώς όλα έχουν ονοματεπώνυμο, στη συγκεκριμένη περίπτωση αυτό είναι… ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΛΙΑΧΑ, που ήτανε η διαιτητής-κριτής του αγώνα.

Η συγκεκριμένη δεν αποδέχθηκε, άκουσον άκουσον, το mail του συλλόγου που έφτασε κατά 1 λεπτό καθυστερημένα από την 15λεπτη διορία που είχε θέσει η παραπάνω κύρια και ενώ είχανε συμφωνήσει οι δύο σύλλογοι για την έναρξη του αγώνα.

Στο βαθμό και στο μέτρο που μας αναλογεί η ευθύνη την επωμιζόμαστε γιατί έτσι έχουμε μάθει να λειτουργούμε. Όμως παρότι ενημερωθήκαμε κυριολεκτικά στο παρά ένα για την μη ύπαρξη αγωνιστικών λιστών (επαναλαμβάνουμε δική μας η αβλεψία) καταφέραμε σε 20 μόλις λεπτά να στείλουμε το mail στην κυρία, που προφανώς νομίζει ότι μπορεί να προάγει αθλητισμό με τον τρόπο που λειτουργεί. Όμως κάναμε το εγκληματικό λάθος να αργήσουμε 1 ΟΛΟΚΛΗΡΟ λεπτό από την 15λεπτη διορία που είχε δώσει.

Κύριοι και κυρίες (όσοι μπορείτε να χαρακτηρίζεστε ακόμη έτσι) της ΕΣΠΕΜ, στις διοικήσεις των συλλόγων υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν τα παιδιά, τον αθλητισμό και ότι αυτός προάγει. Με μεράκι και χρόνο από αυτόν που ενδεχόμενα δεν έχουν, προσπαθούν να ανταπεξέλθουν σε πολύ δύσκολες καταστάσεις ειδικά το τελευταίο διάστημα, για να έρχεται έτσι ανερυθρίαστα μια οποιαδήποτε, να τα γκρεμίζει όλα για ένα… λεπτό καθυστέρησης!

Η συγκεκριμένη ελπίζουμε να έχει την ευθιξία να δρομολογήσει όλα εκείνα που πρέπει για να μην την ξανασυναντήσουμε στο μέλλον. Εμείς από την πλευρά μας, θα κάνουμε όλα αυτά που απαιτούνται ώστε αυτό να διασφαλιστεί.

Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τους γονείς και τις αθλήτριες μας ότι είναι πρώτη και η τελευταία φορά που τέτοιες…. άθλιες συμπεριφορές προσβάλλουν τον σύλλογο. Επειδή όλα αυτά δεν έχουν καμία θέση στο άθλημα που εμείς ονειρευόμαστε, θα εξοβελιστούν στο πυρ το εξώτερον.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected