Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : Με νίκη ξεκίνησε τη σεζόν ο ΑΟΑΝ (vid)

Με γκολ του Μηνά από το πρώτο ημίχρονο, ο ΑΟΑΝ επικράτησε 0-1 του Αλμυρού στο Γάζι για την πρεμιέρα του 7ου ομίλου της Γ Εθνικής κατηγορίας! Την Κυριακή (24/10) το… κυρίως πιάτο του 7ου ομίλου της Γ Εθνικής.

Στο πρώτο μέρος, το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, με αρκετές μονομαχίες και λίγες φάσεις, με τον Αλμυρό να απειλεί πρώτος στο 6’ με κεφαλιά του Ξενοκτιστάκη που πέρασε άουτ, ενώ ο ΑΟΑΝ έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 16’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Παπαδόπουλου, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά, ο Χανιωτάκης απέκρουσε και η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι πριν απομακρυνθεί.

Στο 22’ ο Γαρεφαλάκης αστόχησε από κοντά, ενώ την ίδια κατάληξη είχαν και οι προσπάθειες Πιθαρούλη, Μαυρή και Πλουσή λίγα λεπτά αργότερα. Λίγο μετά τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, ο Γαρεφαλάκης έκανε σέντρα από τα αριστερά και στο πρώτο δοκάρι ο Κουράκης με κεφαλιά, δεν βρήκε στόχο.

Το πολυπόθητο γκολ για τον ΑΟΑΝ ήρθε στο 35’, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Μηνά, ο Μαυρής με κεφαλιά έκανε το 0-1 για την ομάδα του Αγίου Νικολαόυ και το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, όμως ο Μπένκο «νίκησε» τον Γαρεφαλάκη.

Στην επανάληψη, ο Αλμυρός έφτασε στην ισοφάριση με τον Λεόν, όμως το γκολ του ακυρώθηκε ως οφσάιντ, καθώς αρχικά σούταρε ο Αντωνίου με τον Μπένκο να αποκρούει και στην επαναφορά ο Λατινοαμερικάνος του Αλμυρού, ισοφάρισε από εκτεθειμένη θέση όπως υπέδειξε ο διαιτητής.

Πέντε λεπτά αργότερα, ακυρώθηκε γκολ και του ΑΟΑΝ, με τον Παπαδόπουλο να «βρίσκει» τον Νοκάι και αυτός να κάνει το 0-2, αλλά επίσης το γκολ του ακυρώθηκε ως off-side.

Η συνέχεια δεν ήταν… ποιοτικά καλή, οι δυνατές μονομαχίες των ποδοσφαιριστών και οι συνεχόμενες καθυστερήσεις δεν επέτρεψαν να δημιουργηθούν αξιόλογες ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες με τον Αλμυρό περισσότερο να ψάχνει το γκολ, κάτι που δεν κατάφερε και μοιραία ηττήθηκε 0-1 από τον ΑΟΑΝ.

το φιλμ του αγώνα στο grandsport.gr

Συνθέσεις

Αλμυρός Γαζίου (Δημήτρης Βολονάκης) : Χανιωτάκης, Τουγλής, Κανδυλάκης, Ξενοκτιστάκης, Ντιονύσιο,Ενγκουέμ, Μπρέγκνα (72’ Χαϊντίνι), Γαρεφαλάκης, Λεόν, Κουράκης, Αντωνίου (82’ Αρχοντάκης).

ΑΟ Αγίου Νικολάου (Νίκος Σουργιάς) : Μπένκο, Δολαψάκης, Πλουσής, Τσανάι, Πυθαρούλης, Πάγια, Μαυρής, Παπαδόπουλος (87’ Κατσαρός), Μηνάς (64΄Τζιλάι), Μαρκάκης (87’ Ιγκόρ), Νοκάι (68’ Κίτος).

Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι:

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected