Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική : Τέσσερις Δραμινοί ποδοσφαιριστές στη Δόξα

Τέσσερις μεταγραφές ποδοσφαιριστών που κατάγονται από τη Δράμα, ανακοίνωσε η Δόξα.

Πρόκειται για τους Πάρη Χατζηκούρτη (21 ετών, αμυντικός) από την ΑΕ Κυργίων, Πολυχρόνη Μουρατίδη (23 ετών, μέσος) από τη Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, Αντώνη Γεωργηεφένδη (17 ετών, μέσος) από τον Ορφέα Χωριστής και Κώστα Προκοπίου (21 ετών, επιθετικός) από την ΑΕ Κυργίων.

Την ίδια ώρα, προωθήθηκαν στην ανδρική ομάδα οι Βασίλης Κυριαζής και Δημήτρης Γεωργιάδης.

Αναλυτικά :

“Η διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου του Γ.Σ. Δόξα Δράμας ανακοινώνει την απόκτηση τεσσάρων Δραμινών παικτών, των Πάρη Χατζηκούρτη, Πολυχρόνη Μουρατίδη, Αντώνη Γεωργηεφένδη και Κώστα Προκοπίου.

Μάλιστα, και οι τέσσερις έχουν περάσει σε μικρότερες ηλικίες από τα τμήματα υποδομής των “Μαυραετών”.

Ο Χατζηκούρτης είναι 21χρονος στόπερ, που μπορεί να αγωνιστεί και ως αμυντικό χαφ, έχοντας περάσματα από “Αντώνη Καστρινό”, Πανσερραϊκό, ΑΕ Αμπελοκήπων Δράμας και ΑΕ Κυργίων (μέχρι πρότινος), όντας μέλος και στις μεικτές Δράμας.

Ο Μουρατίδης είναι 23χρονος κεντρικός μέσος, που αγωνιζόταν στον Αετό Οφρυνίου και παλιότερα σε Ακαδημίες Δόξας, “Αντώνη Καστρινό”, Πανθρακικό και Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου (στις δυο τελευταίες λόγω σπουδών στην Κομοτηνή).

Ο Γεωργηεφένδης είναι 17χρονος κεντρικός μέσος, που έπαιζε στις ακαδημίες της Δόξας, τον Ακρίτα Δράμας, τον Φίλιππο Δράμας, τον Πανδραμαϊκό και μέχρι πρότινος τον Ορφέα Χωριστής.

Ο Προκοπίου είναι 21χρονος επιθετικός, με περάσματα από Πανδραμαϊκό, Ακρίτα Ν. Κρώμνης, Κ19 Δόξας και εσχάτως ΑΕ Κυργίων.

Ταυτόχρονα, η διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου του Γ.Σ. Δόξα Δράμας ανακοινώνει οτι προωθούνται στην πρώτη ομάδα οι 18χρονοι, Βασίλης Κυριαζής (επιθετικός) και Δημήτρης Γεωργιάδης (δεξιός μπακ).

Οι δυο νεαροί, προερχόμενοι από τα σπλάχνα των “Μαυραετών”, έπαιζαν στην Κ19 και θα ενισχύσουν την ομάδα του Σπύρου Φιλίππου, αυξάνοντας τις λύσεις για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Καλωσορίζουμε τους έξι συγκεκριμένους Δραμινούς στις τάξεις της Δόξας και ευχόμαστε μια επιτυχημένη χρονιά με υγεία.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected