Κατηγορίες
Αθλήματα

ΠΑΟΚ : Έγραψε ιστορία η Μαρία Χατζηπαρασίδου

Ο ΠΑΟΚ στο πρώτο παιχνίδι της σειράς για τον δεύτερο γύρο του EHF, επικράτησε της ισλανδικής IBV Vestmannaeyjar και παράλληλα σε αυτόν τον αγώνα η Μαρία Χατζηπαρασίδου έπιασε και την «πρωτιά».

Όπως αναφέρει τo SDNA, η αθλήτρια του ΠΑΟΚ με την επίδοσή της στον αγώνα κόντρα στην ισλανδική ομάδα κατάφερε να γίνει η πρώτη σκόρερ στην ιστορία του τμήματος γυναικών, σε όλες τις διοργανώσεις, προσπερνώντας την Προκοπίδου.

Η ίδια σε δηλώσεις της μετά τον αγώνα, τόνισε ότι είναι τιμή της ένα τέτοιο ρεκόρ και για την αυριανή ρεβάνς με την ανέφερε ότι οι «ασπρόμαυρες» θα παρουσιαστούν ακόμη πιο πολύ συγκεντρωμένες για να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Αναλυτικά δήλωσε:

«Με πιάνεις απροετοίμαστη γιατί δεν το γνώριζα. Είναι τιμή μου να έχω έναν τέτοιο τίτλο. Όπως έχω πει πολλές φορές τον ΠΑΟΚ τον νιώθω σαν οικογένειά μου και πραγματικά είναι τιμή μου που πλέον έχω αυτόν τον τίτλο».

Για τη ρεβάνς, σχολίασε:

«Θέλω να πω κάτι. Σήμερα είχα πάρα πολλά λάθη δεν θέλω τα προσωπικά μου λάθη να τα χρεωθεί η ομάδα! Βέβαια, μπορούμε να τα διορθώσουμε, αύριο πιστεύω θα έρθουμε πιο συγκεντρωμένες με λιγότερο άγχος γιατί είχαμε λίγο σήμερα στην αρχή και ευχόμαστε να έχουμε λιγότερα λάθη στο παιχνίδι».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected