Κύπελλο Ελλάδος

Το ξανάκανε η Αναγέννηση Καρδίτσας, δεύτερη σερί πρόκριση στα πέναλτι! (photos)

Μια ακόμη πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδας για την Αναγέννηση Καρδίτσας, ξανά στη διαδικασία των πέναλτι!

Στην 4η φάση ήταν ο Αλμωπός Αριδαίας, σήμερα η Καλλιθέα! Η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τον 6ο γύρο χάρη στο πέναλτι που εκτέλεσε ο Λαγός και έκανε το 5-4 στη ψυχοφθόρο διαδικασία.

Η κανονική διάρκεια του αγώνα όπως και η παράταση, ολοκληρώθηκαν χωρίς γκολ, με τις δύο ομάδες να έχουν τις ευκαιρίες να αλλάξουν την εικόνα του αγώνα.

Η αναμέτρηση διεξήχθη στο ΔΑΚ μπροστά σε περίπου 1.500 φίλους της Αναγέννησης.

Οι “κιτρινόμαυροι” είχαν την κατοχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου μέρους με το πρώτο 20λεπτο να κυλά ωστόσο χωρίς κάτι ιδιαίτερο. Στη συνέχεια ο ρυθμός ανέβηκε εκατέρωθεν και δημιουργήθηκαν καλές προϋποθέσεις για γκολ και για τις δύο ομάδες χωρίς όμως να υπάρξει σκορ.

Με την Αναγέννηση να έχει την κατοχή αλλά χωρίς να μπορεί να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα κύλησε και το β’ μέρος που μάλιστα στερήθηκε και των ιδιαίτερα σημαντικών στιγμών. Αρκετές αλλαγές και από τις δυο πλευρές και κίτρινες κάρτες (5 από σύνολο 8) στο τελευταίο ημίωρο δεν επέτρεψαν να δημιουργηθεί ρυθμός στο παιχνίδι και φυσικά το άγχος του αποκλεισμού περιόρισε τα όποια “ρίσκα” πήραν οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.

Μοιραία έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στο έξτρα 30λέπτο όπου δεν υπήρξε τίποτα σημαντικό και από τις δύο πλευρές και έτσι η λύση για το νικητή της αναμέτρησης ήρθε από τη διαδικασία των πέναλτι και μετά από 14 εκτελέσεις από την άσπρη βούλα.

το φιλμ και φωτογραφίες του αγώνα στο karditsalive.net

Συνθέσεις

Αναγέννηση Καρδίτσας (Περικλής Αμανατίδης) : Γκέκας, Γκόλιας, Λαρρέα (91′ Γκουγκούδης), Καρανίκας, Σταμόπoυλος, Μπάλλας (60′ Λαγός), Πλέγας (74′ Βιδάλ), Πoλίτης (60′ Γκίνη), Μπραμπίγια (106′ Λώττας), Μπιανκόνι (60′ Κουτσιανικούλης), Αθανασιάδης

Καλλιθέα (Λεωνίδας Βόκολος) : Στρέζος, Κοντoχρήστος, Ρόσι (74′ Νάτσης), Ευαγγέλου, Ρέντζας, Μπoυλούλης (108′ Κωστίκας), Χατζηδίμπας, Σαντάνα, Μουνιέ (74′ Τσιντώνης), Δούμτσης, Μάλτσι (87′ Ποζατζίδης)

Το πρόγραμμα της 5ης φάσης

Τρίτη 26/10

Λεβαδειακός – Αστέρας Τρίπολης  1-0
Αναγέννηση Καρδίτσας – Καλλιθέα  0-0, 5-4 πεν
ΑΕΛ – ΠΑΣ Γιάννινα (17.15)

Τετάρτη 27/10

ΑΕ Λευκίμμης – ΑΟ Αγίου Νικολάου (14.00)
Ξάνθη – Ιωνικός (15.00)
ΓΣ Ηλιούπολης – Λαμία (15.00)
Πανσερραϊκός – ΝΠΣ Βόλος (17.15)
Ατρόμητος – Παναθηναϊκός (19.00)
Παναχαϊκή – Παναιτωλικός (21.30)

Πέμπτη 28/10

Αχέρων Καναλακίου – ΟΦΗ (15.00)
Τρίκαλα – Νίκη Βόλου (17.15)

Τετάρτη 3/11

ΑΕ Κηφισιάς – Απόλλων Σμύρνης (15.00)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected