Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

LaLiga : Εμφάνιση πρωταθλήτριας μετά από καιρό για την Ατλέτικο! (vid)

Δύο ματς μακριά από τη νίκη ήταν πολλά για την Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι «ροχιμπλάνκος» επέστρεψαν και πάλι στα «τρίποντα», επικρατώντας εντός έδρας της Ρεάλ Μπέτις με σκορ 3-0 στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της La Liga.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι από την αρχή ως το τέλος. Παράλληλα, όπου χρειάστηκε να έχουν την τύχη με το μέρος τους την είχαν. Μεγάλος πρωταγωνιστής για το σύνολο του Ντιέγκο Σιμεόνε ήταν ο Γιανίκ Καράσκο.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός συνέβαλε τα μέγιστα χάρη στη μία ασίστ και το ένα γκολ που σημείωσε. Όχι και άσχημα εδώ που τα λέμε!

Στο 26 ο Καράσκο άνοιξε το σκορ για την Ατλέτικο, με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, “ξεκλειδώνοντας” την άμυνα της Μπέτις.

Στο πρώτο μέρος δεν είχαμε κάτι ιδιαίτερο για τις δύο ομάδες. Με το 1-0 να είναι το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι “Μαδριλένοι” μπήκαν δυνατά και σκόραραν εκ νέου. Στο 49ο λεπτό έγραψαν το 2-0 κλειδώνοντας ουσιαστικά το αποτέλεσμα. Το τελικό 3-0 ήρθε στο 80. Με τον Ζοάο Φέλιξ να βάζει το κερασάκι στην τούρτα.

Στο ματς που άνοιξε την αυλαία των σημερινών ματς της 12ης αγωνιστικής, η Μαγιόρκα σταμάτησε το σερί της στο Ramon de Carranza, όπου η Κάντιθ πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στο 90+3′ με πέναλτι του Νεγρέδο.

Συνθέσεις

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγκο Σιμεόνε): Όμπλακ, Σάβιτς, Χιμένεθ, Ερμόσο, Τρίπιερ, Κόκε, Ντε Πολ (84΄Κούνια), Καράσκο (88΄Καράσκο), Κορέα (83΄Ερέρα), Γκριεζμάν, Σουάρες (70΄Ζοάο Φέλιξ)

Μπέτις (Μανουέλ Πελεγκρίνι) : Μπράβο, Μορένο, Μοντόγια, Έντγκαρ Γκονζάλες, Πετσέλα, Καρβάλιο (66′ Γκουΐδο Ροντρίγκεζ), Γκουαρδάδο (78′ Ρομπέρ), Χουάνμι (46′ Τέγιο), Ροντρίγκο Σάντσες (46′ Ρουϊμπάλ), Κανάλες, Χοσέ (78′ Ιγκλέσιας)

Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής 

Σάββατο 30/10

Έλτσε – Ρεάλ Μαδρίτης  1-2
Σεβίλλη – Οσασούνα  2-0
Βαλένθια – Βιγιαρεάλ  2-0
Μπαρτσελόνα – Αλαβές  1-1

Κυριακή 31/10

Κάντιθ – Μαγιόρκα  1-1
Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπέτις  3-0
Χετάφε – Εσπανιόλ (19.30)
Σοσιεδάδ – Αθλέτικ Μπιλμπάο (22.00)

Δευτέρα 1/11

Ράγιο Βαγιεκάνο – Θέλτα (19.30)
Λεβάντε – Γρανάδα (22.00)

Η βαθμολογία

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected