Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική : Από την πρώτη κατηγορία της Φινλανδίας στον ΑΟ Πυλίου!

Μια πολύ σπουδαία μεταγραφή πραγματοποίησε ο ΑΟ Πυλίου.

Η ομάδα της Κω έφερε στην Ελλάδα τον Σαϊμπού Κεϊτά, ο οποίος την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στην πρώτη κατηγορία της Φινλανδίας με τη φανέλα της Χάκα (16 συμμετοχές, ένα γκολ).

Ο 24χρονος (22/10/1997) Νορβηγός μεσοεπιθετικός, γεννημένος στη Γκάμπια, έχει παίξει στο παρελθόν σε Κραϊόβα, Πόλι Τιμοσοάρα, Τριεστίνα, Άρκα Γκντίνια, Έγκερσουντ, Ντράμεν και Στρόμγκοντσετ

Αναλυτικά :

“Ο ΑΟ Πυλίου Κω, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του σωματείου μας με τον ποδοσφαιριστή Saibou Keita, πραγματοποιώντας την πρώτη διεθνή μεταγραφική κίνηση στην ιστορία της ομάδας, ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2021/22 που μας βρίσκει παρόντες στα γήπεδα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ελλάδος.

Ο 24χρονος Νορβηγός ποδοσφαιριστής, αγωνίζεται με την ίδια ευκολία και το επιβλητικό του στυλ, σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής, αλλά και στα «φτερά» της επίθεσης. Διαθέτει σπουδαίες εμπειρίες, έχοντας συμμετάσχει σε διοργανώσεις επαγγελματικών κατηγοριών ποδοσφαίρου και σε Εθνικά πρωταθλήματα Χωρών, που έχουν καθιερώσει τη δική τους ξεχωριστή σχολή στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Κάνοντας μια αναδρομή στην ποδοσφαιρική σταδιοδρομία και στο βιογραφικό του, αναφέρουμε τις συνεργασίες του με τις Νορβηγικές ομάδες, Egersund και Arka Gdynia, με την Ιταλική Triestina, με τις Ρουμανικές Acs Poli και την αγωνιζόμενη στην 1η επαγγελματική κατηγορία FC Craiova και τέλος, με την επίσης αγωνιζόμενη στην 1η επαγγελματική κατηγορία της Φινλανδίας FC Haka.

Έχοντας στις βαλίτσες του πλούσιες ποδοσφαιρικές παραστάσεις και βιώματα, μετακόμισε στο νησί μας, στην ποδοσφαιρική στέγη του ΑΟ Πυλίου Κω και στην οικογένειά μας.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και να συνεχίσει να πετυχαίνει αγωνιστικούς και προσωπικούς στόχους με τη βυσσινί φανέλα του ΑΟΠ.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected