Γ Εθνική / Τοπικά

Έπος αριθμός 844 από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο : Διαιτητές συμπληρώνουν το φύλλο αγώνα με φακό γιατί έχει κοπεί το ρεύμα

Εν έτει 2021 μοιάζουν σαν… κρυφό σχολείο τα αποδυτήρια του Ορφέα Στρύμης στο πρώην Δημοτικό Σχολείο που έχει κλείσει εδώ και χρόνια, διότι από το προηγούμενο καλοκαίρι δεν υπάρχει ρεύμα.

Το κτήριο του σχολείου χρησιμοποιείται από την ομάδα της ΕΠΣ Θράκης ως αποδυτήρια αλλά και από τον πολιτιστικό σύλλογο του χωριού, ωστόσο χωρίς πλέον να υπάρχει στο κτήριο ρεύμα, που σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakisportS πλήρωνε ο πολιτιστικός σύλλογος αλλά σταμάτησε λόγω της κρίσης με τον Δήμο Σαπών να προτίθεται να βοηθήσει αλλά την ΔΕΗ να έχει ήδη στο μεταξύ σπεύσει να κόψει την παροχή λόγω του χρέους που είχε δημιουργηθεί.

Έτσι πλέον με φακό ή ακόμα και με… κεριά συμπληρώνεται το φύλλο αγώνα, ενώ φυσικά δεν υπάρχει και ζεστό νερό για τους παίκτες μετά το τέλος του αγώνα. Κρίμα για όσα συμβαίνουν στο γήπεδο του απομακρυσμένου χωριού της Στρ’υμης, όπου η νεανική ομάδα του Ορφέα είναι πρωτοπόρος στην Β’ ΕΠΣ Θράκης, θέση την οποία προσπαθεί να διατηρηθεί με μεγάλες δυσκολίες.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected