Basket

Συνέχεια στη μάχη για πρόκριση Λαύριο και ΑΕΚ στο BCL

Οι υποχρεώσεις του Λαυρίου και της ΑΕΚ στο Basketball Champions League συνεχίζονται αυτή την εβδομάδα καθώς θα διεξαχθεί η τρίτη αγωνιστική της διοργάνωσης με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις ελληνικές ομάδες.

Για το τρίτο γκρουπ το Λαύριο υποδέχεται τη Νίζνι σήμερα (2/11, 19:30 Cosmote Sport 4) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη έχει ρεκόρ 1-1 και θέλει το θετικό αποτέλεσμα, ώστε να παραμείνει σε τροχιά πρόκρισης στους «16» του BCL. «Είμαστε έτοιμοι για την ευρωπαϊκή «μάχη» απέναντι στη Nίζνι και θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε. Την Τρίτη (2/11) χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας. Με τον κόσμο στο πλευρό μας νιώθουμε πιο σίγουροι και πιο δυνατοί» σχολίασε ο Δημήτρης Κακλαμανάκης ενώ ο Πέτρος Γερομιχαλός υποστήριξε: «Τα κλειδιά του αγώνα θα είναι η θέληση και η αποφασιστικότητα μέσα στο παρκέ και βέβαια η παρουσία των φιλάθλων μας στις κερκίδες. Από την πλευρά μας υποσχόμαστε ότι θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας, θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη. Σας περιμένουμε!»

Για το τέταρτο γκρουπ η ΑΕΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Ρίγα την Τετάρτη (3/11, 19:00 Cosmote Sport 4) και η αποστολή της Ένωσης είναι πιο δύσκολη για την υπόθεση πρόκριση αφού μετράει δύο ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Ο Στέφανος Δέδας δε θα έχει στη διάθεσή του τον Στέφαν Γέλοβατς που ταλαιπωρείται από διάστρεμμα. Μετά τη νίκη στο ματς με τον Ιωνικό HNC Revolution για τη Basket League, η ΑΕΚ θα παλέψει για το πρώτο θετικό αποτέλεσμα και στο BCL.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected