Εθνικές Ομάδες

Με Γούτα και Μήτογλου οι κλήσεις του Φαν τ’ Σχιπ ενόψει Ισπανίας και Κόσοβου

Mε τα παιχνίδια κόντρα σε Ισπανία (11/11) και Κόσοβο (14/11) στο ΟΑΚΑ θα ολοκληρώσει η Εθνική την παρουσία της στα προκριματικά του Μουντιάλ 2022, με τις πιθανότητες πρόκρισης να είναι πια μόνο μαθηματικές.

Την Τετάρτη (3/11) έγιναν γνωστές οι κλήσεις του Τζον Φαν’τ Σιπ, που έβαλε στην αποστολή τους Δημήτρη Γούτα της Σίβασπορ και Γεράσιμο Μήτογλου της ΑΕΚ (Φωτ).

Αναλυτικά, η 24άδα είναι η εξής: Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Γιώργος Αθανασιάδης, Θανάσης Ανδρούτσος, Μανώλης Σάλιακας, Παντελής Χατζηδιάκος, Γιώργος Τζαβέλλας, Δημήτρης Γούτας, Δημήτρης Γιαννούλης, Κώστας Τσιμίκας, Γιώργος Κυριακόπουλος, Γεράσιμος Μήτογλου, Δημήτρης Πέλκας, Γιώργος Μασούρας, Τάσος Μπακασέτας, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Μανώλης Σιώπης, Μάριος Βρουσάι, Δημήτρης Λημνιός, Χρήστος Τζόλης, Πέτρος Μάνταλος, Βαγγέλης Παυλίδης, Τάσος Δουβίκας.

«Οι αγώνες εναντίον της Ισπανίας και του Κοσόβου είναι οι δύο τελευταίοι στον προκριματικό όμιλο και θα αγωνιστούμε για τις πιθανότητες που έχουμε για να τερματίσουμε στη δεύτερη θέση του γκρουπ. Επομένως, χρειάζεται να νικήσουμε και στους δύο αγώνες και γνωρίζουμε ότι ευθέως ανάλογος είναι και ο στόχος της Ισπανίας στα δύο τελευταία παιχνίδια της, έτσι ώστε να καταλάβει την 1η θέση.

Θα προετοιμάσουμε την ομάδα μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και για τους δύο εναπομείναντες αγώνες. Χρειάζεται να λάβουμε υπόψη μας ότι το Κόσοβο δεν ήταν για εμάς ένας εύκολος αντίπαλος στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις μας και γι’ αυτό είναι επιβεβλημένο να ανταποκριθούμε αγωνιστικά στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο για να πάρουμε και τα καλύτερα αποτελέσματα», δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ ο Ολλανδός ομοσπονδιακός τεχνικός.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected