Κατηγορίες
Αθλήματα

Αναστολή προπονήσεων για 10 ημέρες στον Ζαφειράκη Νάουσας, λόγω κρουσμάτων covid-19

Αναστολή προπονήσεων για 10 ημέρες αποφάσισε η διοίκηση του Ζαφειράκη Νάουσας, καθώς εντοπίστηκαν τέσσερα κρούσματα σε αθλητές της ομάδας.

Η ανακοίνωση :

«Ο ΕΓΣ Νάουσας Ζαφειράκης με αίσθημα ευθύνης και θέλοντας να προφυλάξει, κατά το δυνατόν, τη δημόσια υγεία, κάνει γνωστό πως μετά από τυπικό επανέλεγχο στην ανδρική ομάδα χάντμπολ του συλλόγου βρέθηκαν θετικοί στο κορονοϊό 4 αθλητές μας.

Ήδη η ανδρική ομάδα, στην οποία υπάρχουν μόνο δύο ανεμβολίαστοι παίκτες, έχει μπει σε αυξημένη επιτήρηση. Σύμφωνα με τις οδηγίες έχει ενημερωθεί η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας και η Ομοσπονδία του οικείου αθλήματος, από τους οποίους και η ομάδα λαμβάνει συνεχείς οδηγίες για την διαχείριση της κατάστασης.

Σημαντικό είναι να αναφέρουμε πως όλοι οι νοσούντες αθλητές μας είναι καλά στην υγεία τους.

Για την αποφυγή περαιτέρω διασποράς του ιού, η διοίκηση του συλλόγου, καθοδηγούμενη από τις οδηγίες της ΓΓΑ, αποφάσισε για 10 ημέρες να αναστείλει τις ομαδικές προπονήσεις του ανδρικού τμήματος. Παράλληλα, έχει ενημερώσει τον Δήμο Ηρωικής Πόλης Νάουσας για την απολύμανση και τον προσεκτικό καθαρισμό του γηπέδου όπως απαιτείται.

Να ευχηθούμε περαστικά στους αθλητές μας και γρήγορη ανάρρωση!».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected