Κατηγορίες
Super League 2

Super League 2 : Ανοιχτό παιχνίδι και μοιρασιά στις Σέρρες

Ισόπαλο με σκορ 2-2 έληξε το ματς των Σερρών ανάμεσα στον Πανσερραϊκό και τον Ολυμπιακό Βόλου, στην πρεμιέρα της φετινής Super League 2.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με γκολ του Κανίς στο 24′, είχαν δοκάρι με τον Μαρκιόνι τρία λεπτά αργότερα, με τους Βολιώτες να φέρνουν το παιχνίδι στα ίσια με τον Κουντουριώτη στο 31′. Ένα λεπτό πριν τη συμπλήρωση του πρώτου 45λεπτου ο Μπάτροβιτς με όμορφο σουτ έξω από την περιοχή έκανε την ολική ανατροπή. Ο Πανσερραϊκός πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης με τον Κανίς στο 56′.

Βάσει της γενικής εικόνας του αγώνα οι παίκτες του Γιώργου Βαζάκα μπορούν να αισθάνονται ικανοποιημένοι από τον βαθμό της ισοπαλίας αν και προηγούνταν στο ημίχρονο, 2-1. Οι γηπεδούχοι στο μεγαλύτερο διάστημα είχαν τον έλεγχο του αγώνα απειλώντας αρκετές φορές τα καρέ του Ξενοδόχοβ. Αντίθετα ο Ολυμπιακός Βόλου έπαιξε με αμυντικούς προσανατολισμούς, προσπαθώντας να χτυπήσει στην κόντρα.

Επιθετικά ο Ολυμπιακός Βόλου δείχνει να διαθέτει την απαραίτητη ποιότητα ομάδας SL2, όμως η αμυντική του λειτουργία εμφάνισε πολλές αδυναμίες, που πρέπει να διορθώσει στη συνέχεια. Σίγουρα η απουσία των Στάμου και Μαρκοπουλιώτη έπαιξε σημαντικό ρόλο ωστόσο στον αγωνιστικό μαραθώνιο του πρωταθλήματος με παιχνίδια, Τετάρτη-Κυριακή, το βάθος στις λύσεις είναι απαραίτητο.

το φιλμ του αγώνα στο Goalpost.gr

Συνθέσεις

Πανσερραϊκός (Ζεράρ Σαραγόσα) : Καβουσάκης, Κουκόλης, Ζέρης, Γιανναράκης, Κανίς, Φουάσης (46′ Θεοδωρίδης), Κρητικός (68′ Τσιμίκας), Μαρκιόνι (80′ Καραμπέρης), Πίντο, Κόντσι (68′ Μέσι), Ανάκογλου

Ολυμπιακός Βόλου (Γιώργος Βαζάκας) : Ξενοδόχοβ, Γραικός, Παπακώστας, Φιλίποβιτς, Να’ά, Κόλα, Σκοπελίτης (90+1′ Ντουάρτε), Μπάτροβιτς (90+1′ Αμπουμπακάρι), Βερνάρδος, Κουντουριώτης (66′ Χατζηπιρπιρίδης), Σιαφά (80′ Ετογκά)

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής

1ος όμιλος

Σάββατο 6/11

Ολυμπιακός Β – ΠΑΟΚ Β  3-1
Πανσερραϊκός – Ολυμπιακός Βόλου  2-2

Κυριακή 7/11

Απόλλων Λάρισας – Τρίκαλα
Τρίγλια – Νίκη Βόλου
ΝΠΣ Βέροια – Αλμωπός Αριδαίας
Απόλλων Πόντου – Καβάλα
Αναγέννηση Καρδίτσας – Θεσπρωτός
Πιερικός – Ξάνθη
Ρεπό: ΑΕΛ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected