Κατηγορίες
Super League 2

Super League 2 : Ιδανικό ξεκίνημα για τη Ρόδο, 1-0 τον Εργοτέλη (photos)

Σπουδαία εκκίνηση στο…πολύπαθο πρωτάθλημα της Super League 2 για την ομάδα της Ρόδου, που επικράτησε 1-0 του Εργοτέλη στο Νησί των Ιπποτών.

Η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου προηγήθηκε στο 7ο λεπτό με τον Μακρυδημήτρη (το πρώτο χρονικά τέρμα στη φετινή Super League 2) και παρά το γεγονός πως ο Εργοτέλης είχε μια σειρά από σημαντικές ευκαιρίες να ισοφαρίσει, κράτησε το υπέρ της σκορ, με τη βοήθεια και του εξαιρετικού γκολκίπερ Ηλιάδη.

Nίκη ουσίας και ψυχολογίας για τα «ελάφια» που πλέον την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τον Αστέρα Βλαχιώτη, ενώ ο Εργοτέλης θα αγωνιστεί στο Παγκρήτιο με τον ΑΟ Επισκοπής.

Το φιλμ

6′ Μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους να ανοίξουν νωρίς το σκορ. Δυνατό διαγώνιο σουτ του Αδαμάκη μέσα από την περιοχή, δύσκολα ο Τσέλιος σε κόρνερ.

7’ ΓΚΟΛ! Στη συνέχεια της φάσης μετά την εκτέλεση κόρνερ ο Μακρυδημήτρης, εκμεταλλεύτηκε την σύγχυση στην άμυνα του Εργοτέλη και με κοντινή κεφαλιά έβαλε μπροστά στο σκορ την Ρόδο.

9′ Ευθύβολο σουτ του Παπάζογλου, έξω από την περιοχή απέκρουσε με διπλή προσπάθεια ο Τσέλιος.

16’ Εκτέλεση φάουλ απ’ τον Μπουρσέλη απ’ τα δεξιά λίγο έξω απ’ την μεγάλη περιοχή με τον Κόλα να πιάνει την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα λίγο πάνω απ’ την εστία.

24’ Κεφαλιά από τον Αδαμάκη μέσα στην μικρή περιοχή ο Τσέλιος αποκρούει εντυπωσιακά πέφτοντας χαμηλά στο δεξί δοκάρι.

26’ Ο Μπουτσάκης έπειτα από πάσα του Βουτσά, δοκίμασε το σουτ εκτός περιοχής με την μπάλα να περνάει λίγα μέτρα δίπλα απ’ το αριστερό κάθετο δοκάρι.

43’ Απευθείας εκτέλεση φάουλ απ’ τον Ποζατζίδη λίγα μέτρα μακριά από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα φεύγει ψηλά άουτ.

57’ Ο Μπουτσάκης γύρισε την μπάλα στον Βουτσά που βρισκόταν στο ύψος της περιοχής με τον τελευταίο να οπλίζει και να σουτάρει δυνατά με τα σώματα των αντιπάλων ωστόσο να στέκονται εμπόδιο.

60’ Ο Βουτσάς τροφοδοτεί τον Μπουρσέλη ο οποίος τσιμπάει την μπάλα, απ’ την μικρή περιοχή στέλνοντας την στην εξωτερική πλευρά των διχτυών.

71’ Επικίνδυνη σέντρα απ’ τον Kwateng με πολύ καλές προϋποθέσεις ο τερματοφύλακας πέφτει μπροστά απ’ τον Conraad και απομακρύνει με δυσκολία την μπάλα.

80’ Ωραία προσπάθεια από τον Kwateng ο οποιος εξαπόλυσε έναν κεραυνό προς την αντίπαλη εστία με τον τερματοφύλακα να αποκρούει με υπερένταση και δυσκολία σε κόρνερ.

82’ Μεγάλη χαμένη ευκαιρία με τον Conraad να βρίσκεται απέναντι απ’ τον τερματοφύλακα με τον τελευταίο να αποκρούει με δυσκολία το πλασέ του από κοντινή θέση.

84’ Κόρνερ από τον Μπουρσέλη, ο Ποζατζίδης παίρνει την γυριστή κεφαλιά με τον Ηλιάδη να μπλοκάρει.

90+5′ Τρομερή ευκαιρία για την Ρόδο, ώστε να κλειδώσει την νίκη για την Ρόδο. Ο Σταματελόπουλος έφυγε μόνος στην κόντρα όμως το σουτ πέρασε λίγο δίπλα από το δοκάρι του Τσέλιου.

δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ

Συνθέσεις

ΑΣ Ρόδου (Σωτήρης Αντωνίου) : Ηλιάδης, Καραγεώργης, Νικολόπουλος, Μακρυδημήτρης, Μπακάρι, Μαρτσάκης (86′ Σουλάι), Καψάλης, Μίγγος, Παπάζογλου (69′ λ.τ. Μαρκόφσκι), Βουργουντζής (61′ Σταματελόπουλος), Αδαμάκης (86′ Σαάντο)

Εργοτέλης (Νίκος Μπαδήμας): Τσέλιος, Κατσούρι (63′ Κοκκίνης) Ποζατζίδης, Σαρρής, Κόλα, Πέιος, Βουτσάς (83′ Χοσάμ), Μπουτσάκης (83′ Αμπντάλα), Μπουρσέλης, Κωστανάσιος (70′ Κόνραντ), Κούατενγκ

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής :

Σάββατο 6/11

Ρόδος – Εργοτέλης  1-0

Κυριακή 7/11

Καλλιθέα – Ζάκυνθος
Αιγάλεω – ΠΑΕ Χανιά
Ηρόδοτος – Διαγόρας Ρόδου
Λεβαδειακός – Αστέρας Βλαχιώτη
ΑΟ Επισκοπής – Καραϊσκάκης Άρτας
ΑΕ Κηφισιάς – Παναθηναϊκός
ΑΕΚ Β – Καλαμάτα
Ρεπό: ΟΦ Ιεράπετρας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected