Διάφορα - Συνεργάτες

Το ματς της ΑΕΚ απόψε στο “Barok” Coffee-Bar!

Ποδοσφαιρική ημέρα και η σημερινή, με το “Barok” Coffee-Bar να προσφέρει απόψε στους θαμώνες του την εκτός έδρας δοκιμασία της ΑΕΚ στη Ριζούπολη.

Ο “δικέφαλος” αγωνίζεται απόψε (19:30) απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, με τους «Κιτρινόμαυρους» να στοχεύουν στην πέμπτη συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα για να διατηρηθούν κοντά στην κορυφή. Από την άλλη η «Ελαφρά Ταξιαρχία» μετά την πρώτη της νίκη για τη φετινή σεζόν γνώρισε την ήττα στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ, παραμένοντας στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Αργύρης Γιαννίκης, όπως το συνηθίζει πριν από τα παιχνίδια στην Αθήνα, δεν ανακοίνωσε αποστολή μετά την προπόνηση της Παρασκευής. Οι παίκτες της Ένωσης θα πραγματοποιήσουν την καθιερωμένη ενεργοποίηση στα Σπάτα το πρωί του Σαββάτου και στη συνέχεια οι παίκτες θα μεταβούν για ξεκούραση στο ξενοδοχείο, όπου και θα τους ανακοινωθεί η 20αδα. Ο Άμραμπατ προπονήθηκε για δεύτερη σερί μέρα και είναι πιθανό να μπει στην αποστολή, με τον Λιβάι Γκαρσία να έχει ξεπεράσει απόλυτα τον τραυματισμό του και να αναμένεται να επιστρέψει στην ενδεκάδα. Εκτός είναι ο τραυματίας Γέβτιτς, ο τιμωρημένος Μήτογλου και φυσικά ο χειρουργημένος Γαλανόπουλος.

Για τον Απόλλωνα Σμύρνης δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Λισγάρας και Σλίβκα. Αντίθετα οι εξετάσεις του Ντομίνγκες βγήκαν καθαρές, αν και η συμμετοχή του στο αρχικό σχήμα αποτελεί ερωτηματικό. Η αποστολή της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» για το ματς με την ΑΕΚ αποτελείται από τους Κότσαρη, Βερχούλστ, Ντεντάκη, Άλβες, Βιτλή, Τουτουαρίμα, Μπαξεβανίδη, Ντομίνγκες, Φατιόν, Παπαγεωργίου, Κάστρο, Ματέι, Μαρτίνεζ, Κραγιόπουλο, Τσιλούλη, Παμλίδη, Βαν Λα Πάρα, Σαλί, Ντάουντα, Ιωαννίδη.

*Να σημειώσουμε πως από σήμερα και σύμφωνα με τα νέα μέτρα που εξαγγέλθηκαν, όσοι επιλέξουν να καθίσουν στον εξωτερικό χώρο του Barok Coffee-Bar, θα πρέπει να έχουν είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, είτε rapid test 48 ωρών ή PCR (μοριακό) 72 ωρών.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected