Κατηγορίες
Basket

Μπορεί ο Giannis να “έγραψε” ιστορία, οι Bucks όμως κάνουν το χειρότερο ξεκίνημα των τελευταίων ετών (vids)

Οι Μιλγουόκι Μπακς δεν τα κατάφεραν ούτε στην «Capital One Arena», όπου γνώρισαν την ήττα με 101-94 από τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς.

Με 29π., δεκαοκτώ ριμπάουντ, πέντε ασίστ, τρία κλεψίματα κι ένα κόψιμο τελείωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος έγραψε παράλληλα ιστορία, καθώς έγινε ο δεύτερος πασέρ στην ιστορία των «ελαφιών» με 2.690, ξεπερνώντας το Σίντνι Μονκρίφ. Πλέον, περισσότερες τελικές πάσες από εκείνον έχει μόνο ο Πολ Πρέσι (3.272).

Ο Γκρέισον Άλεν είχε άλλους 19π. και τέσσερα κλεψίματα, ο Τζρου Χόλιντεϊ 14π. και πέντε ριμπάουντ και ο Μπόμπι Πόρτις 13π. και ισάριθμα ριμπάουντ, ενώ δεν αγωνίστηκαν οι Κρις Μίντλετον, Μπρουκ Λόπεζ, Γιώργος Καλαϊτζάκης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο δεν έγραψε κάτι στη στατιστική του στα 5.58’ που έμεινε στο παρκέ.

Ο Μπράντλεϊ Μπιλ με 30π., πέντε ριμπάουντ και οκτώ ασίστ ηγήθηκε των «πρωτευουσιάνων». Από 15π. σκόραραν οι Μόντρεζλ Χάρελ και Κάιλ Κούζμα, με το δεύτερο να έχει και δέκα ριμπάουντ, πέντε ασίστ. Ο Ντάνιελ Γκάφορντ έβαλε, από την πλευρά του, 11π. και πήρε οκτώ ριμπάουντ και ο Σπένσερ Ντινουίντι περιορίστηκε στους 6π.

Δεν έλειψαν και τα απρόοπτα κατά τη διάρκεια του ματς, με τον Μπόμπι Πόρτις να μπαίνει στο παρκέ από παρεξήγηση, χωρίς να πρέπει, με αποτέλεσμα οι Μιλγουόκι Μπακς να συμπληρώσουν έξι παίκτες και να τιμωρηθούν από τους διαιτητές.

*basketa.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected