Basket

Παίρνουν…μπρος οι Bucks, 15 πόντους παρά τον τραυματισμό του ο Giannis (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο γύρισε τον αστράγαλό του, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τους Μιλγουόκι Μπακς να επικρατήσουν με 112-100 των Νιου Γιορκ Νικς μες στο «Madison Square Garden».

Ο Έλληνας διεθνής τελείωσε με 15π., δεκαπέντε ριμπάουντ, οκτώ ασίστ και δύο κοψίματα, ενώ πρώτος σκόρερ των «ελαφιών» αναδείχθηκε ο Πατ Κόνατον με 23π. με 7/13 τρίποντα, ο οποίος είχε και εννέα ριμπάουντ, πέντε ασίστ. Άλλους 18π. σκόραρε ο Τζρου Χόλιντεϊ και μοίρασε και έξι ασίστ, 17π. με πέντε ριμπάουντ είχε ο Μπόμπι Πόρτις και 15π. με πέντε ριμπάουντ ο Γκρέισον Άλεν. Άποντος έμεινε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, δεν έπαιξε ο Γιώργος Καλαϊτζάκης, όπως και οι Κρις Μίντλετον, Μπρουκ Λόπεζ και Ντόντε Ντι Βιντσέντζο.

Οι φιλοξενούμενοι, που βρέθηκαν να προηγούνται ακόμα και με διαφορά 24π., ευστόχησαν σε συνολικά 26 τρίποντα, σε πενήντα προσπάθειες.

Ο Ντέρικ Ρόουζ με 22π. και εφτά ριμπάουντ ηγήθηκε των Νεοϋορκέζων. Ο Ιμάνουελ Κουίκλι είχε 18π., πέντε ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ, ο Τζούλιους Ραντλ 16π. και πέντε ριμπάουντ και ο Όμπι Τόπιν 14π. και έξι ριμπάουντ. Στους 3π. περιορίστηκε ο Μίτσελ Ρόμπινσον και μόλις 1/7 σουτ εντός παιδιάς είχε ο Κέμπα Ουόκερ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected