Κατηγορίες
Αστεία Βίντεο - Διάφορα

Στην Πάτρα, μαζί με το πιστοποιητικό ή το rapid, θα σου ελέγξουν και το…ζάχαρο! (vid)

Τα νέα μέτρα της κυβέρνησης «τρολάρισαν» καταστηματάρχες της Πάτρας, προκειμένου να διακωμωδήσουν τις πρωτοφανείς καταστάσεις που ζούνε ως επιχειρηματίες και ως άνθρωποι.

Φορώντας στον λαιμό του μια τεράστια ταμπέλα με το πιστοποιητικό, ένας πελάτης τον οποίο υποδύεται ο ίδιος ο ιδιοκτήτης της καφετέριας, επιχειρεί να μπει στο μαγαζί.

Ωστόσο στην είσοδο, θα χρειαστεί να υποβληθεί σε θερμομέτρηση αλλά και μέτρηση του ζαχάρου του προκειμένου να καταφέρει να πιει τον καφέ του…

Το ευφάνταστο βίντεο προκαλεί γέλια μέχρι δακρύων, ωστόσο δυστυχώς δεν απέχει πολύ από την τραγική πραγματικότητα που βιώνουμε όχι μόνο οι πελάτες, αλλά και οι ίδιοι οι επιχειρηματίες και οι υπάλληλοι, οι οποίοι έγιναν με το ζόρι… σερίφηδες των μέτρων!

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, ο ιδιοκτήτης και πρωταγωνιστής του βίντεο, περιγράφει: «Πραγματικά το πρόβλημα είναι σοβαρό, γιατί δεν υπάρχει περίπτωση ένας επιχειρηματίας να καταφέρει να ελέγχει που θα κάτσει ο πελάτης, τι παραγγελία θα πάρει, αν θα του κόψουν απόδειξη, να δει αν είναι άρρωστος και που έχει παρκάρει!

Φανταστείτε τον οδηγό του τρένου ή του λεωφορείου να τον σταματάει ο κάθε επιβάτης και να του λέει, ”κοίταξε το εμβόλιο, οδήγησε να πάμε στον δρόμο μας, κοίταξε αν έχω εισιτήριο»…

error: Protected