Διάφορα

Πρόεδρος εργαζομένων «ΑΧΕΠΑ» : “Σημαντική διασπορά του ιού μεταξύ εργαζομένων, ξεκινά ταχύρρυθμη εκπαίδευση για διασωλήνωση σε όποιον επιθυμεί” (audio)

Δηλώσεις που προξενούν εντύπωση στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη του Focus FM ,παραχώρησε ο πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου «ΑΧΕΠΑ» της Θεσσαλονίκης, Χαράλαμπος Κορόξενος.

Γνωστοποίησε ότι υπήρξε διασπορά του ιού εντός του νοσοκομείου μεταξύ πλήρως εμβολιασμένων εργαζομένων.

Αναφέρθηκε, επιπλέον, σε έγγραφο που εστάλη από την 4η ΥΠΕ και στο οποίο ζητείται η εκδήλωση ενδιαφέροντος από γιατρούς οποιασδήποτε ειδικότητας ώστε λάβουν ταχύρρυθμη εκπαίδευση για διασωλήνωση μέσα σε ένα μήνα. «Αυτό είναι ό,τι χειρότερο έχω ακούσει. Είναι δυνατόν κάποιοι αναισθησιολόγοι να τρώνε τα χρόνια τους μέσα στα νοσοκομεία και τις μονάδες για να μάθουν να διασωληνώνουν και να είναι ασφαλείς και εσύ μέσα σε ένα μήνα θέλεις να εκπαιδεύσεις διασωλήνωση; Αυτό είναι έγκλημα» σημείωσε ο κ. Κοροξενός.

Παράλληλα, κατήγγειλε διασωληνώσεις που γίνονται «χωρίς λόγο»!

Επίσης, αναφέρθηκε στην Α’ Νεφρολογική του «ΑΧΕΠΑ» που είναι πλέον κλινική covid, στην οποία την προηγούμενη εβδομάδα νοσηλεύονταν 30 ασθενείς. «Οι 15 ήταν ανεμβολίαστοι και οι υπόλοιποι 15 ήταν πλήρως εμβολιασμένοι», υπογράμμισε.

Ακούστε εδώ:

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected