Κατηγορίες
Διάφορα

Βέροια / Εκδήλωση διαμαρτυρίας Μουσικού Σχολείου: “Στ’ αυτιά μου δε χωράνε υποσχέσεις το έργο το ‘χω δει μη με τρελαίνετε” (photos)

Με μουσική διαμαρτυρία και παράσταση στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Βέροιας συνεχίζουν τις προγραμματισμένες αγωνιστικές εκδηλώσεις τους με αιτήματα, που μια ευνομούμενη πολιτεία θα έπρεπε να είχε επιλύσει, πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Τα αιτήματα των μαθητών, όσο είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, δεν είναι φετινά. Τα προβλήματα που υπάρχουν στο Μουσικό Σχολείο Βέροιας, διαιωνίζονται χρόνο με τον χρόνο.

Σύντομη παρουσίαση των αιτημάτων των μαθητών έγινε από την Πρόεδρο του Δεκαπενταμελούς Καλφοπούλου Ελένη Φωτεινή, η οποία τόνισε μεταξύ άλλων ότι οι μαθητές δεν το βάζουν κάτω και θα συνεχίσουν τον αγώνα τους μέχρι την επίλυση των αιτημάτων τους.

Αιτήματα για την υλικοτεχνική υποδομή του σχολείου, για τις ελλείψεις μεγάλου αριθμού καθηγητών, με αποτέλεσμα να χάνονται πολλές ώρες μαθημάτων κάθε εβδομάδα, αλλά και για την αναγνώριση των μουσικών τους σπουδών.

Σεμνή, απόλυτα συγκροτημένη, αλλά και αγωνιστική η παρουσία των μαθητών του Μουσικού Σχολείου με τραγούδια και συνθήματα – σφυριές ενάντια σ’ αυτούς που επί της ουσίας τους στερούν τη μόρφωση και τη γνώση.

Στη συναυλία διαμαρτυρίας παρόντες ήταν εκπρόσωποι του ΔΣ της ΕΛΜΕ Ημαθίας. Ήδη με χθεσινή του ανακοίνωση το συνδικαλιστικό όργανο των εκπαιδευτικών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης δήλωσε τη στήριξή του στις κινητοποιήσεις των μαθητών.

Επίσης, παραβρέθηκαν εκπαιδευτικοί του Μουσικού Σχολείου και άλλων, καθώς και πολλοί γονείς των μαθητών.

δείτε φωτογραφίες στο faretra.info

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected