Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Άρης – ΠΑΣ Γιάννινα απόψε στο “Barok” Coffee-Bar!

Ξεχωριστό είναι το παιχνίδι Άρης-ΠΑΣ Γιάννινα, για την 10η αγωνιστική της Super League, με τις δύο ομάδες να θέλουν το «τρίποντο».

Το παιχνίδι Άρης-ΠΑΣ Γιάννινα μπορείτε να απολαύσετε απόψε (19:30) στο ποδοσφαιρικό στέκι στο κέντρο της Βέροιας (Μερκουρίου Καρακωστή 20), το “Barok” Coffee-Bar!

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου συνεχίζει την ανοδική της πορεία και αυτή τη φορά το εμπόδιο που έχει λέγεται ΠΑΣ. Η ομάδα της Ηπείρου, άλλωστε, δυσκολεύει πολύ τους Θεσσαλονικείς τα τελευταία χρόνια, ενώ βρίσκεται και αυτή σε περίοδο ανάκαμψης, παραμένει μάλιστα σε υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Η περσινή επίσκεψη του ΠΑΣ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι ακόμα νωπή στις μνήμες. Ο Άρης είχε ήδη δύο νίκες, αλλά για τον ΠΑΣ ήταν η πρεμιέρα, αφού είχαν αναβληθεί τα δύο πρώτα παιχνίδια του.

Η τότε ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη αιφνιδίασε με δύο γρήγορα γκολ, αλλά οι «κίτρινοι», που είχαν για πρώτη φορά στον πάγκο τους τον Απόστολο Μάντζιο, κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 2-2.

Έτσι ο «Άγιαξ της Ηπείρου» έφυγε για τρίτη φορά στις τέσσερις τελευταίες επισκέψεις του αήττητος από τη Θεσσαλονίκη, ανάμεσα σε αυτές και η μοναδική νίκη στην ιστορία του, στις 17 Νοεμβρίου 2012.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected