Κατηγορίες
Αθλήματα

Δεύτερη ήττα και αποκλεισμός για το Πανόραμα (photos)

Τιμητικός αποχαιρετισμός για τα κορίτσια του Πανοράματος στο EHF European Cup, μετά και από την δεύτερη ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια, από την IBV στην Ισλανδία, με σκορ 29-24 αυτή την φορά.

Η IBV επικράτησε σήμερα ως γηπεδούχος ενώ χθες ως τυπικά φιλοξενούμενη, είχε νικήσει με 26-20, δηλαδή, με 6 τέρματα.

Το Πανόραμα ξεκίνησε εξαιρετικά και στο 14.30” ήταν μπροστά με 8-5, ωστόσο, ισοφάρισε σε 9-9 η ισλανδική ομάδα που βρέθηκε μπροστά στο σκορ, στην ανάπαυλα, με 15-11.

Στην επανάληψη, η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρέθηκε ακόμα και με 9 τέρματα πίσω στο σκορ, αλλά, αντέδρασε, περιόρισε την διαφορά στα 5 με 6 τέρματα και εντέλει ηττήθηκε με 29-24 δίνοντας μάχη έως το τέλος, δίχως αφήσει προσπάθεια χωρίς διεκδίκηση.

Το πάθος του Πανοράματος, έστω και αν ήταν σαφείς εξαρχής οι δυσκολίες της αποστολής του, αποτυπώθηκε ιδιαίτερα στο 47.40” (με το σκορ στο 24-18) , όταν δέχθηκε κίτρινη κάρτα η προπονήτρια του Ελλη Κουμιτσάρσκα, για διαμαρτυρία (αν και είναι αλήθεια ότι θα έπρεπε να…μοιρασθεί την κίτρινη με τον…ενθουσιώδη έφορο Κωνσταντίνο Τσαχουρίδη, που έζησε με την ψυχή του το παιχνίδι της ομάδας που υπηρετεί….).

Το Πανόραμα διεκδίκησε με πνοή, ότι μπορούσε, απολαμβάνοντας τον αγώνα.

Η Ζενέλι, με 9 τέρματα, αναδείχθηκε πρώτη σκόρερ στο ματς, ξεπερνώντας την 26χρονη Σέρβα αριστερή ίντερ των γηπεδούχων Γιοβάνοβιτς, η οποία πέτυχε 8 γκολ.

Ο χαρακτήρας, η αγωνιστική πειθαρχία και η πνευματική συγκρότηση, στοιχεία με τα οποία προσέγγισε το Πανόραμα το παιχνίδι, ήταν τα καλύτερα εφόδια του απέναντι στην, επαγγελματική, ομάδα της IBV με τις 5 ξένες αθλήτριες και τα 4 γήπεδα χάντμπολ στη διάθεση της…

Σε λίγο, ξεκινά το ταξίδι προς το Ρέικιαβικ ( και από εκεί το πρωί της Κυριακής για την Θεσσαλονίκη μέσω Μονάχου ) για το Πανόραμα που έλαμψε και φώτισε σε μία χώρα όπου αυτή την περίοδο του χρόνου, υπάρχει ηλιοφάνεια  για μόλις 6 ώρες.

Αυτές οι εμπειρίες αποτελούν παρακαταθήκη για τα παιδιά και τον σύλλογο, αρκεί να υπάρχει υπομονή και μεθοδικότητα ώστε να αξιοποιηθούν, μακριά από συναισθηματικές παρορμήσεις, εύκολους ενθουσιασμούς και …απότομες απογοητεύσεις, όπως συχνότατα συμβαίνει στις ελληνικές ομάδες, όλων των σπορ…

δείτε φωτογραφίες στο Greekhandball

Πανόραμα : Κουτσιμανή, Νταντίρα, Καραβέλη 3, Αμανατίδου 1 , Α.Παπαδοπούλου 2 , Γ.Παπαδοπούλου 1, Κουλούρη , Τσαρτσίου 1, Κυρικλίδου 1, Λιούκα 2, Προκοπίδου 3 , Εμμανουηλίδου 1 , Ζενέλι 9.

IBV : Σιγκαρμσντόντιρ, Όλσεν 1, Αρναρσντότιρ, Καρντέλ 6, Γκιλφαντόντιρ 6, Τ.Στεφανσντότιρ, Ο.Στεφανστνότιρ, Βαλγκεϊρσντόντιρ 1, Γιοβάνοβιτς 8, Ολζόουα 2, Ριτσαρντσόντιρ, Ομαρσντόντιρ, Βαρζινκόφσκα, Σουν. Γιονσντόντιρ 1, Σάρ. Γιονσντόντιρ 4, Εϊναρσντόντιρ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected