Ποδόσφαιρο Κόσμος

Οριστικά παρελθόν ο Σόλσκιερ

Παρελθόν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποτελεί πλέον και επίσημα ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, μετά και από τη βαριά ήττα με 4-1 από την Γουότφορντ.

Μετά τη νέα ήττα της Γιουνάιτεντ από την Γουότφορντ (4-1), η διοίκηση του συλλόγου, ύστερα από πέντε ώρες έκτακτης σύσκεψης, πήρε την απόφαση να απομακρύνει από τον πάγκο τον Νορβηγό τεχνικό.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου είναι αποφασισμένοι άμεσα να αρχίσουν μία νέα εποχή, αυτή του Ζινεντίν Ζιντάν. Άλλωστε, το τελευταίο διάστημα το όνομά του Γάλλου τεχνικού έχει συνδεθεί με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τα εμπόδια όμως για να προχωρήσει η υπόθεση του 49χρονου προπονητή είναι πολλά. Βασικότερο όλων οι απολαβές του μιας και σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Ζιντάν απαιτεί 10 εκατομμύρια ευρώ ετησίως για να αναλάβει τα ηνία των «κόκκινων διαβόλων».

Όσον αφορά τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, το «διαζύγιο» θα είναι λύση κοινή συναινέσει κι αναμένεται να κοστίσει στην Γιουνάιτεντ περίπου 7,5 εκατομμύρια λίρες μιας και είχε υπογράψει επέκταση μέχρι το 2024, με οψιόν ανανέωσης για ακόμα έναν χρόνο. Το πρωί της Κυριακής (21/11) μάλιστα, ο Νορβηγός τεχνικός μετέβηκε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, για να αποχαιρετήσει τους παίκτες του και να υπογράψει το τέλος της συνεργασίας του με την ομάδα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected