Κατηγορίες
Διάφορα

Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ : “Οι 8 στους 10 που νοσηλεύονται εκτός ΜΕΘ, χάνουν τη ζωή τους!” (vid)

Την ώρα που το υπουργείο Υγείας ζητεί με έγγραφο του να μειωθούν κατά 80% τα τακτικά χειρουργεία ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος έκανε συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη θνητότητα στα ελληνικά νοσοκομεία και την κατάσταση στα ελληνικά νοσοκομεία.

Ο Μ.Γιαννάκος αποκάλυψε ότι 8 στους 10 ασθενείς εκτός μονάδων εντατικής θεραπείας, χάνουν τη ζωή τους στα ελληνικά νοσοκομεία!

Έκανε λόγο για επιλογή ασθενών όχι μόνο για τις εισόδους στην ΜΕΘ, αλλά ακόμα και για χρήση οξυγόνου, καθώς πλέον υπάρχει τρομερό πρόβλημα στα νοσοκομεία. Κατήγγειλε ευθέως ότι υπάρχουν νοσοκομεία χωρίς ούτε ένα κρεβάτι ΜΕΘ!

Παράλληλα δίνει ένα στοιχείο για την θνητότητα στις ΜΕΘ που φτάνει το 50%, Καθώς σύμφωνα με τον Γιαννάκο, η θνητότητα στους ασθενείς εκτός ΜΕΘ είναι πραγματικά εφιαλτική.

Το υπουργείο Υγείας (και βεβαίως ο εισαγγελέας) οφείλει άμεσα να πάρει θέση απέναντι στα όσα ακούστηκαν. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Γιαννάκος δυστυχώς επιβεβαιώθηκε και στην περίπτωση του Βόλου όπου πλέον 17 ασθενείς έχουν χάσει τη ζωή τους μέσα σε λίγες εβδομάδες.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected