Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Διάφορα - Συνεργάτες

Η αντίστροφη μέτρηση για το e-agrotiko.gr : Πως “γεννήθηκε” η ιδέα και τι λέει στο sportsup.gr o Αντώνης Φωτιάδης (vid)

Στις…ράγες πλέον για τον τελικό του προορισμό το e-agrotiko.gr!

Ο Αντώνης Φωτιάδης, ιδιοκτήτης της εταιρίας Ανταλλακτικά «Φωτιάδης» όπου θα στεγάζεται προσωρινά το e-agrotiko.gr, έχει δημιουργήσει από το μηδέν μια καινοτόμα ιδέα, που θα απευθύνεται σε όλον τον αγροτικό κόσμο.

Η νέα ιστοσελίδα έρχεται να αλλάξει τα πάντα στον τομέα των ανταλλακτικών αγροτικών και επαγγελματικών αυτοκινήτων κι αυτό θα το διαπιστώσετε σύντομα!

Η συνέντευξη του Αντώνη Φωτιάδη στο sportsup.gr :

– Κύριε Φωτιάδη, πως “γεννήθηκε” η ιδέα του e-agrotiko.gr και πότε χρονολογείται η σύλληψή της;

“Ήταν στις αρχές του 2019 περίπου όταν υπήρξε η πρόταση να δημιουργηθεί ένα ηλεκτρονικό κατάστημα για τα ανταλλακτικά γενικότερα. Αυτή παρουσιάστηκε στον πατέρα μου, ο οποίος τότε βρισκόταν εν ζωή, όμως ήταν αρνητικός. Και έτσι “πάγωσε” προσωρινά. Όμως πάντα κάτι μ’ “έτρωγε” για να δημιουργηθεί κάτι το πιο εξειδικευμένο και καινοτόμο και λίγο πριν το πρώτο lockdown, γεννήθηκε η ιδέα!”.

– Μίλησες με συνεργάτες για την ιδέα σου ή κάποιους αγρότες ώστε να πάρεις ένα feedback;

“Η αλήθεια είναι πως δεν το ανέφερα αμέσως. Μελέτησα αρκετά στο διαδίκτυο, έκανα μία ενδελεχή έρευνα πάνω στο συγκεκριμένο θέμα και κατέληξα πως μπορεί να δημιουργηθεί μία ιστοσελίδα, αποκλειστικά για ανταλλακτικά όλων των αγροτικών και γεωργικών οχημάτων. Βέβαια, δεν ήταν η κατάλληλη εποχή γιατί ήδη υπήρχαν οι πρώτες φήμες για lockdown, όμως από την άλλη η κατάσταση ανάγκαζε πολλούς να στραφούν στο διαδίκτυο. Έτσι, η “ζυγαριά” έγειρε προς τη δημιουργία μίας ιστοσελίδας, η οποία θα συνδύαζε το αναγκαίο με το καινοτόμο.”

– Θα είναι ετοιμοπαράδοτα τα ανταλλακτικά; Θα υπάρχει ικανό στοκ για μεγάλες ποσότητες;

“Αυτός ο στόχος υλοποιήθηκε ήδη μετά και τις συμφωνίες με μεγάλες εταιρίες του εξωτερικού, όπως η ολλανδική ABS (φωτ) και μια πολωνική για την οποία θα υπάρχει σύντομα επίσημη ανακοίνωση. Πρόσφατα μάλιστα, μας έγινε μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση από Ιταλία, την οποία και επεξεργαζόμαστε”.

– Δεν σε φόβισε καθόλου ότι οι αγρότες ίσως να μην είναι τόσο εξοικειωμένοι με το διαδίκτυο και τις αγορές μέσα από αυτό; 

“Το αντίθετο θα έλεγα! Οι αγρότες, ειδικά η νέα γενιά που μπαίνει στον χώρο, είναι απόλυτα εξοικειωμένοι και θεωρώ πως στο εγγύς μέλλον, τα πάντα θα γίνονται μέσα από το διαδίκτυο. Γι αυτό και εμείς, μέσω του e-agrotiko.gr, θα τους δώσουμε τη δυνατότητα να βρουν τα πάντα και σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές”

– Που βρισκόμαστε χρονικά τώρα; 

“Είμαστε λίγο πριν τη ρύθμιση των τελευταίων λεπτομερειών ώστε να βγει η ιστοσελίδα στον αέρα. Απομένουν κάποιες πινελιές θα έλεγα ώστε να είμαστε απόλυτα έτοιμοι, να καλύψουμε δηλαδή και τον πιο απαιτητικό πελάτη!”

– Να ευχηθούμε κ. Φωτιάδη καλές δουλειές και πολλές επιτυχίες για το e-agrotiko.gr!”

“Και γω ευχαριστώ, σύντομα τα νεότερα!”

δείτε το trailer που ετοίμασαν με μεράκι οι συνεργάτες :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected