Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ο νέος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο κύβος τελικά ερρίφθη… Μετά την παρέλαση ονομάτων για την διαδοχή του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μεταξύ των οποίων εκείνα των Μαουρίτσιο Ποτσετίνο και Ερνέστο Βαλβέρδε, οι Κόκκινοι Διάβολοι τελικά καταστάλαξαν στον… εκλεκτό τους.

Όπως αναφέρει τo gazzetta.gr, ο αγγλικός σύλλογος έδωσε τα χέρια με τον Ραλφ Ράνγκνικ για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, ο οποίος αφήνει τον ρόλο του ως διευθυντής ποδοσφαίρου στην Λοκομοτίβ Μόσχας για να καθίσει στον πάγκο της Γιουνάιτεντ μέχρι το τέλος της σεζόν.

Το τέλος της εξάμηνης συμφωνίας πάντως δεν θα σημάνει και την αποχώρηση του 63χρονου από τον σύλλογο, αφού ο Ράνγκνικ ακολούθως θα αναλάβει συμβουλευτικό ρόλο και θα παραμείνει στο Μάντσεστερ μέχρι το 2024.

Πλέον το μόνο που απομένει είναι η επισημοποίηση της συνεργασίας μεταξύ των δυο πλευρών, η οποία πάντως θα πραγματοποιηθεί μετά τον αγώνα με την Τσέλσι, καθώς υπάρχει μια καθυστέρηση με την πιστοποίηση άδειας εργασίας του Γερμανού.

Στο παρελθόν ο Ράνγκνικ έχει περάσει από τους πάγκους των Ανόβερο, Σάλκε, Χόφενχαϊμ και Λειψία, ενώ θεωρείται ένας από τους αναμορφωτές της γερμανικής προπονητικής σχολής.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected