Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Β ΕΠΣ Ημαθίας - Μικτές Ημαθίας

Οι νέοι προπονητές στις Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Ημαθίας

Τους προπονητές που θα αναλάβουν τα τμήματα U17 και U15 των Μικτών Ομάδων ανακοίνωσε η ΕΠΣ Ημαθίας.

Όπως έγινε γνωστό, ο Μανώλης Γιοβανόπουλος (φωτ) θα αναλάβει την ομάδα U17 και ο Ζήσης Γκέτσος την U15, ενώ προπονητής τερματοφυλάκων παραμένει ο Αντώνης Πολύζος.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε η διαδικασία επιλογής των ποδοσφαιριστών αλλά και οι ημερομηνίες προπονήσεων.

Αναλυτικά :

«Ενόψει της ποδοσφαιρικής περιόδου 2021-2022, από την Τεχνική Επιτροπή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας (Ε.Π.Σ.Η.) ανακοινώνονται τα ακόλουθα:

1. Πρωταθλήματα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων θα πραγματοποιηθούν για την τρέχουσα περίοδο 2021-2022 για τις ηλικιακές κατηγορίες Κ-17(γεννηθέντες 2005 και 2006) καιΚ-15 (γεννηθέντες 2007 και 2008).

2. Προπονητές των ως άνω ομάδων της Ένωσης θα είναι οι κ.κ. ΓΙΟΒΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ για τη Μικτή Ομάδα Κ-17 και ΓΚΕΤΣΟΣ ΖΗΣΗΣ για Μικτή Ομάδα Κ-15, ενώ στη θέση του Προπονητή Τερματοφυλάκων παραμένει ο κ. ΠΟΛΥΖΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ.

3. Οι πρώτες προπονήσεις προεπιλογής των ως άνω ομάδων θα πραγματοποιηθούν στο Ενωσιακό Γήπεδο των Παλατιτσίων στον ακόλουθο χρόνο:

Μικτή Ομάδα Κ-17 (γεν. 2005-2006) ΠΕΜΠΤΗ 2 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021
Μικτή Ομάδα Κ-15 (γεν. 2007-2008) ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021

4. Ως ώρα προσέλευσης ορίζεται η 2:30-3 μ.μ. για καθεμία ημέρα από τις ως άνω προαναφερθείσες.

Καλούνται όλοι οι ποδοσφαιριστές που θα προσέλθουν στο γήπεδο για να δοκιμαστούν, εκτός από αθλητική περιβολή, να έχουν μαζί τους και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά (Πιστοποιητικό Εμβολιασμού ή Νόσησης ή Self Test Ανίχνευσης COVID-19), για τον έλεγχο τους και την είσοδο τους στις εγκαταστάσεις.

Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει και στο εξής:

Όλες οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (Γ.Γ.Α.), καθώς και την ισχύουσα Κοινή Υπουργική Απόφαση (Κ.Υ.Α.), ενώ θα παρίσταται στο γήπεδο και Γιατρός που θα προχωρήσει στον έλεγχο των Πιστοποιητικών Εμβολιασμού-Νόσησης-Self Test Ανίχνευσης COVID-19 των αθλητών, στην απαιτούμενη θερμομέτρηση τους για την είσοδο τους στο γήπεδο, αλλά και θα προσφέρει πρώτες βοήθειες σε κάθε περίπτωση που θα χρειαστεί.»

error: Protected