Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κοζάνης αναβάλλεται λόγω αποχής των διαιτητών : Συνάδελφος τους κατήγγειλε βιαιοπραγία από ποδοσφαιριστή!

Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πιάσει πάτο εδώ και καιρό, απλά επιβιώνει λόγω της φύσης του αθλήματος και του σημαντικού αριθμού ανθρώπων που ασχολούνται με αυτό.

Στην ΕΠΣ Κοζάνης δεν θα υπάρξει αγωνιστική δράση το ερχόμενο Σαββατοκύριακο καθώς οι διαιτητές αποφάσισαν αποχή από τα καθήκοντα τους, λόγω βιαιοπραγίας ποδοσφαιριστή εις βάρος συναδέλφου τους.

Όπως αναφέρει το top-sport.gr, στον αγώνα του Σαββάτου ανάμεσα σε ΑΕ Κοζάνης και Εορδαϊκό, το οποίο έληξε χωρίς σκορ (0-0), μετά το τέλος της αναμέτρησης και καθώς οι δύο ομάδες αποχωρούσαν προς τα αποδυτήρια, ο διαιτητής του παιχνιδιού, απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον ποδοσφαιριστή του Εορδαϊκού, για εξύβριση προς το πρόσωπό του. Πιο συγκεκριμένα, όπως γράφτηκε και στο φύλλο αγώνα, του είπε ακριβώς «Είσαι μεγάλο μπου…λο, θα σε βρω έξω μετά και θα γ….ω».

Έτσι, το ίδιο βράδυ του Σαββάτου, όπως καταγγέλλει στη μήνυσή του ο διαιτητής, ο ποδοσφαιριστής του Εορδαϊκού βιαιοπράγησε εναντίον του έξω από μαγαζί της Πτολεμαΐδας. Το περιστατικό θα πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης και όπως υποστηρίζει ο διαιτητής με βάση τα όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα, ο παίχτης αφού τον απείλησε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, έκανε πράξη τα λεγόμενά του.

H ανακοίνωση της ΕΠΣΚ για την αναβολή :

“Η Ε.Π.Σ. Κοζάνης ανακοινώνει ότι αφού έλαβε υπόψη το έγγραφο του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Κοζάνης

με το οποίο δηλώνουν ότι θα απέχουν από τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου μέχρι και τις 4 – 5/12/2021 αναβάλει όλα πρωταθλήματα της και το πρόγραμμα των αγώνων διαμορφώνεται ως εξής:

Α΄ Κατηγορία

12η αγωνιστική – Τετάρτη 08/12/2021

13η αγωνιστική – Σ/Κύριακο 11 & 12/12/2021

Β΄ Κατηγορία

10η αγωνιστική – Σ/Κύριακο 11 & 12/12/2021”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected