Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Διαιτησία

Γ Εθνική : Ημαθιώτες διαιτητές σε Σοχό, Σαρακηνούς, o Παραδεισόπουλος στην Αλεξάνδρεια. Οι ορισμοί της αγωνιστικής της Κυριακής 5/12

Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας των αγώνων της Γ Εθνικής, που διεξάγονται την Κυριακή 5/12.

Στην αναμέτρηση του Εθνικού Σοχού με τον Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου (1ος όμιλος), η Επιτροπή όρισε βοηθό τον Απόστολο Μπογιατζόγλου από την ΕΠΣ Ημαθίας, με διαιτητή τον Περικλή Παρχαρίδη και δεύτερο βοηθό τον Παύλο Μπΐτσιο, αμφότερους από τη Δράμα.

Ημαθιώτικη τριπλέτα επιλέχθηκε στους Σαρακηνούς, με τους Λουκά Ρηγόπουλο, Αντώνη Γκόγκο και Θανάση Παπαδάκη να διευθύνουν την αναμέτρηση της τοπικής Θύελλας με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων για τον 2ο όμιλο.

Την ίδια ώρα στο ματς ανάμεσα στον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων και τον Κτηνοτροφικό Αστέρα Καληράχης (2ος όμιλος), διαιτητική τριπλέτα θα είναι οι Παραδεισόπουλος, Τσικλητάρη και Κουτσικανίδης από Πιερία, ενώ ο Τάσος Χριστοδούλου από την Ημαθία ορίστηκε παρατηρητής διαιτησίας στο ματς του Εθνικού Ν.Κεραμιδίου με τον ΑΠΟ Αταλάντη για τον 3ο όμιλο.

Οι ορισμοί ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected