Ποδόσφαιρο Κόσμος

Σε σοκ οι Άγγλοι : Δύο ματς της Premier League καθυστέρησαν λόγω καρδιακής προσβολής οπαδού στις κερκίδες!

Εκτενείς αναφορές κάνουν αυτή την ώρα οι τηλεοπτικές εκπομπές στην Αγγλία, καθώς σε δύο ματς της 14ης αγωνιστικής υπήρξαν περιστατικά καρδιακής προσβολής στις κερκίδες!

Το Γουότφορντ – Τσέλσι διακόπηκε στο 12ο λεπτό όταν ένας οπαδός κατέρρευσε και το ιατρικό προσωπικό του γηπέδου έτρεξε για να δει τι συμβαίνει. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος οπαδός έπαθε καρδιακή προσβολή και σωριάστηκε.

Το ιατρικό επιτελείο του έκανε άμεσα ανάνηψη, καταφέρνοντας να σταθεροποιήσει την κατάσταση του άτυχου οπαδού. Μάλιστα, οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων υποστήριξαν πως δεν θα βγουν να συνεχίσουν το παιχνίδι, μέχρι να μάθουν νεότερα για την κατάσταση της υγείας του οπαδού της Γουότφορντ.

Λίγη ώρα αργότερα και συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας στο Σαουθάμπτον – Λέστερ, συνέβη ακριβώς το ίδιο περιστατικό.

Προς το παρών δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια, με τους γιατρούς του «St Marrys» να τρέχουν για να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες. Νεότερα δεν έχουν γνωστοποιηθεί, με το δεύτερο ημίχρονο να ξεκινάει με καθυστέρηση 11-12 λεπτών.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected