Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Σοκάρουν οι αριθμοί : 108 παίκτες και προπονητές νεκροί το τελευταίο 6μηνο, έχουν καταρρεύσει ξαφνικά 183 επαγγελματίες αθλητές!

Το απόλυτο σοκ προκαλεί η έρευνα που παρουσίασε στο διαδίκτυο ο Ισραηλινός ιατρός Yaffa Shir-Raz και δημοσίευσε η Real-Time News.

Σύμφωνα με αυτή, 108 παίκτες και προπονητές της FIFA έχουν χάσει τη ζωή τους τελευταίους 6 μήνες, ένας αριθμός που είναι κατά πέντε φορές πάνω σε αιφνίδιους θανάτους από τα προηγούμενα χρόνια!

Από τον Δεκέμβριο του 2020 έχουν καταρρεύσει ξαφνικά 183 επαγγελματίες αθλητές και προπονητές, από τους οποίους οι 108 από αυτούς έχασαν τη ζωή τους. Σύμφωνα με τη βιβλιογραφία, το φαινόμενο της κατάρρευσης του αθλητή μέσα στο γήπεδο για λόγους που δεν σχετίζονται με τραυματισμό. Στις περισσότερες περιπτώσεις, έχει αναφερθεί πως η αιτία της κατάρρευσης σχετίζεται με την καρδιά, συμπεριλαμβανομένης της μυοκαρδίτιδας, της περικαρδίτιδας, των καρδιακών προσβολών ή της καρδιακής ανακοπής

Η δεύτερη αιτία που αναφέρεται είναι τα συμβάντα πήξης.

Τι προκαλεί λοιπόν αυτή την ξαφνική επιδημία; Διαβάστε αναλυτικά την έρευνα ΕΔΩ χρησιμοποιώντας τη βοήθεια της μετάφρασης

error: Protected